- je to starý, odpovídá tomu i cena a moje ochota to kdykoli spláchnout. chtěl jsem mu dát šanci, spíš jsem se podezčíval z konfigurační chyby, ale je to produkt tak prapodivného určení i funkcionality, že půjde do kopru :-)
- ano, v tomhle je to jasné, o tom žádná. V mnoha dalších zdrojích to tak jasné není
- mám s ním velký problém. Jiné formáty zápisu modelového čísla na chassis, na samolepce a v dokumentaci - to je pro mě opravdu problém. Drastická odlišnost funkcionality definovaná jedním písmenkem - to prostě beru jako podpásovku. Nepochybuju o tom, že se s tím dá naučit žít, ale pro mě je Cisco naprosto okrajová záležitost.
- Možná - akorát se mi u nich nikdy nepovedlo nic najít. Možná to je v hlavě, ale s HPE, Fortinetem ani Mikrotikem jsem problém nikdy neměl. Nebo s tím pracujete tak často, že jste přistoupil na jejich hru :-)
Díky všem, kdo se ozvali - je to skutečně produkt na dvě věci - naprosto nechápu cílovku zařízení s 8 PoE porty, z nichž jdou utáhnout dvě zařízení sotva. Pokud by někomu udělal přecijenom radost, věnuju ho...