Prolomení hesla online

Prolomení hesla online
« kdy: 15. 07. 2021, 10:01:56 »
Nemáte někdo ověřený tip, kde by mi online prolomili WPA heslo z handshaku? Bitcoiny nemám, pouze paypal nebo jednorázovou virtuální kartu.

Jose D

• 889
    • Zobrazit profil
Re:Prolomení hesla online
« Odpověď #1 kdy: 15. 07. 2021, 12:00:11 »
Nemáte někdo ověřený tip, kde by mi online prolomili WPA heslo z handshaku? Bitcoiny nemám, pouze paypal nebo jednorázovou virtuální kartu.
mhmm a co ti brání si ten job sjet u nějakého poskytovatele výpočetní síly sám?

« Odpověď #2 kdy: 15. 07. 2021, 12:48:28 »
A možný tvar hesla tušíš nebo nějaký základ pro slovník nebo na to chceš jít opravdu hrubou silou  něco jako kdybys od učitele Mentora za domáci úkol dostal soubor  zmíněný pcap soubor a zadání zjistit heslo, přičemž nevíš absolutně nic dalšího, co je to za wifi nebo člověka  patřící ho k ní.

Ono to klidně může mít i 10 znaků. Ale z vlastní zkušenosti lidi vybírají hesla cestou nejmenšího odporu, ale vyjímky existují.

_Jenda

• 1 601
    • Zobrazit profil
    • https://jenda.hrach.eu/
« Odpověď #3 kdy: 16. 07. 2021, 00:47:30 »
mhmm a co ti brání si ten job sjet u nějakého poskytovatele výpočetní síly sám?
Mně typicky brání, že nemám hezký generátor kandidátů hesel - mám jen obecný slovník, ale hesla k wifi bývají velmi často podobná SSID/názvu firmy. Například FirmaFirma, Firma!!!, heslofirma a tak. Znáš nějaký generátor, kterému bych dal seznam pár slov a on z něj tohle dělal s takovými pravidly (a já bych to pajpoval do hashcatu)? best64.rule z hashcatu trochu pomáhají, ale ne moc.

Vykook

• 135
    • Zobrazit profil
    • homepage
« Odpověď #4 kdy: 16. 07. 2021, 07:51:51 »

« Odpověď #5 kdy: 18. 07. 2021, 11:58:16 »
Samotné číslice u 8 znaků si otestuji sám, to je v řádu minut. U malých písmen to na GTX1060 ukazuje 13 dní a další kombinace jsem ani netestoval.

_Jenda

• 1 601
    • Zobrazit profil
    • https://jenda.hrach.eu/
« Odpověď #6 kdy: 18. 07. 2021, 13:43:41 »
A čekáš že to někde bude nějak magicky lepší? Jinak vast.ai.