Skor rozne osadenstvo tu na roote mi pride ako sekta. Sekta ktora sa navzajom tlapka po pleciach ako skvele dnes zasa vyj*bali so zamestnavatelom pretoze pre neho odrobili iba 4hodiny, nastastie ta robota vyzerala dostatocne prinosne ako robota za 8hodin. Nedajboze keby musel pouzivat pichacky, alebo nejaky tool kde vidno kolko casu stravil na com (toto ja sam neuznavam, hold casto krat sa nejaky taky tool pouziva).
Ako by ste sa citili keby ste prisli napr na urad, kde maju uradne hodiny od 8:00 do 16:00 a tam bezne nikto skor ako o 9:30 nebol a po 14:30 tiez nie. Lebo sak ja som dnes uz urobil dost, j*bem na to. To by ste mali plnu hubu sr*ciek o tom ako si to dovoluju ti uradnici, su kurna plateny za 8hodin, tak nech tam tich 8 hodin drepia. Alebo by ste prisli kamkolvek inam, kde niekto o nejakom case ma byt, ale nie je lebo, uz ma odrobene a kasle tam na nejakeho nafukaneho programatorka ktoreho ide rozdrapit ze nieco nedosiahol.
Ale chapem, sekty mavaju casto krat dvojty meter. Vsetci naokolo nich su ko*oti len oni su lietadla. Presne ako vy.