Chybicka?

Xyw

Chybicka?
« kdy: 21. 06. 2011, 23:32:17 »
Dnes som na fore hladal pomoc a toto na mna vyskocilo? V com je chyba?

P.S: V tomto prispevku mi vyskocila podobna chyba niekolkokrat (s roznymi otazkami)...
P.S2: Nie je tu nieco ako [spoiler] tag? Na skrytie napriklad takychto velkych obrazkov (fakt som prilis utahany na to aby som menil velkost)

cypherorz

Re: Chybicka?
« Odpověď #1 kdy: 21. 06. 2011, 23:42:31 »
Dnes som na fore hladal pomoc a toto na mna vyskocilo? V com je chyba?

P.S: V tomto prispevku mi vyskocila podobna chyba niekolkokrat (s roznymi otazkami)...
P.S2: Nie je tu nieco ako [spoiler] tag? Na skrytie napriklad takychto velkych obrazkov (fakt som prilis utahany na to aby som menil velkost)

Nejsem si jistý, ale zkusil bych leden a březen :-)

cypherorz

« Odpověď #2 kdy: 21. 06. 2011, 23:43:13 »
Omg, leden a prosinec...

Ela

« Odpověď #3 kdy: 21. 06. 2011, 23:44:11 »
Nejses mag0r nahodou? :D :D
Ty mesice, nechces nahodu napsat CESKY ????!!!! ^^

OMG...

Mordae

« Odpověď #4 kdy: 22. 06. 2011, 00:17:18 »
Nejses mag0r nahodou? :D :D
Ty mesice, nechces nahodu napsat CESKY ????!!!! ^^

Ehm, neco mi rika, ze jsem chodi celkem dost slovaku... ;-)

alefo

« Odpověď #5 kdy: 22. 06. 2011, 00:35:17 »
Prave dnes som sa zamyslel, ci to zozerie aj slovencinu.

Ale realne: ked sa ma system, ktory ma odlisit cloveka od stroja, pyta na otazku v cestine, tak mu nebudem odpovedat v madarcine a este brblat, ze to je hlupy system.

Xyw

« Odpověď #6 kdy: 22. 06. 2011, 01:11:40 »

Ale realne: ked sa ma system, ktory ma odlisit cloveka od stroja, pyta na otazku v cestine, tak mu nebudem odpovedat v madarcine a este brblat, ze to je hlupy system.
Kto tu brble na zly system (okrem teba)?! Ja som len podotkol, ze je tu multinarodna komunita a system neberie spravne odpovede. Kto ma rychlo guglit co je to leden alebo prosinec? Treba pripadne dat otazky na ktore je rovnaka odpoved po slovensky aj po cesky (ako napriklad tato: Co mají někteří lidé kudrnatého na hlavě?)

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 22. 06. 2011, 01:33:00 »
....ako napriklad tato: Co mají někteří lidé kudrnatého na hlavě? ....

napadá mě hned několik věcí :-D

alefo

« Odpověď #8 kdy: 22. 06. 2011, 01:34:43 »
Citim vo vo vzduchu internacionalny flejm!

Nerozumiem z coho ste vydedukovali, ze brblem na system, a je to otazka na zamyslenie, co je spravna odpoved. Vas argument znie v podstate rozuzmne (v PHPBB3 od poslednej verzie je podpora pre captcha-otazky zabudovana, myslim, ze nieco podobne existuje aj pre tento system), len argument ,,kto ma rychlo googlit" je kuzelny.

Mne sa este osvedcil autocomplete v prehliadaci: tych otazok nie je az tak vela a pri castom prispievani mi staci vybrat spravnu odpoved z menu

Len dufam, ze sa to nezvrhne do internacionalneho flejmu.

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 22. 06. 2011, 01:44:44 »
Len dufam, ze sa to nezvrhne do internacionalneho flejmu.

A proč ne? Myslím si, že máte pravdu. Já jsem osobně taky nenarazil na slovenský web, který by mě ověřoval v češtině. Zajímalo by mě co by řekli tvůrci webu např. v Portugalsku, kdyby se někdo rozčiloval proč nemají kaptchu ve slovenčtině, češtině, nebo třeba... v sanskrtu.

Server provozují češi, tak se ověřuje prostě v češtině.

alefo

« Odpověď #10 kdy: 22. 06. 2011, 01:49:35 »
Ono by to bolo milé, keby to Root.cz podporoval, ale domáhať sa toho silou-mocou?

(Oh, beda, január a dvadsať!)

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 22. 06. 2011, 08:50:13 »
heh, neda mi nezareagovat:) ked som pisal prvy prispevok, tiez som schytal nejaku otazku, kde odpoved v cestine je ina ako v slovencine:) trosku ma to zmiatlo, ale potom som sa spamatal "chlapce, si na ceskom webe, odpovedaj po cesky". ako tu niekto napisal, web prevadzkuju cesi, systetm ako taky bezi v ceskej jazykovej mutacii, tak nevidim dovod na slovencinu napriek tomu, ze nas sem chodi myslim signifikantne mnozstvo. prepacte pani bratia (myslim ostatnych slovakov), ale nespravajme sa ako madarski politici u nas :) pocetne komunity slovakov urcite chodia aj na ine weby a tie sa nam tiez neprisposobuju, ale my reagujeme po anglicky napriklad. budte teda radi za tu cestinu a ze my cestine rozumieme ovela lepsie, ako cesi slovencine (susedia, hanbite sa :D ). serte na malichernosti a radujte sa z informacii, ktore ste tu mohli najst:) yo a pre tych, ktori by predsa len trvali na svojom, zaregistrujte sa a otazky nebudete dostavat:)

marwyn

« Odpověď #12 kdy: 22. 06. 2011, 10:56:34 »

Kto tu brble na zly system (okrem teba)?! Ja som len podotkol, ze je tu multinarodna komunita a system neberie spravne odpovede. Kto ma rychlo guglit co je to leden alebo prosinec? Treba pripadne dat otazky na ktore je rovnaka odpoved po slovensky aj po cesky (ako napriklad tato: Co mají někteří lidé kudrnatého na hlavě?)

Chodím na pár anglických webů, kde je i spousta čechů, ale takhle mentálně defektní požavadek jsem ještě od nikoho neviděl. Nicméně jsem se slušně zasmál po přečtení tvého prvního příspěvku a za to dík  ;D

« Odpověď #13 kdy: 22. 06. 2011, 11:41:39 »
Přitom není nic jednoduššího, než se přihlásit a Captcha otázky zmizí.

NoName

« Odpověď #14 kdy: 22. 06. 2011, 12:02:11 »
[OFFTOPIC]
... budte teda radi za tu cestinu a ze my cestine rozumieme ovela lepsie, ako cesi slovencine (susedia, hanbite sa :D ). ...

No já teda nevím, ale zatím jsem nepotkal Čecha, který by měl problém rozumět Slovákům. Když čtu/slyším slovenštinu, tak mi to vůbec nepřijde jako cizí jazyk. Možná to je Tím, že jsem léta poslouchal Slováky na Ventrilu při hraní jedné MMORPG, ale i tak. Docela by mě zajímalo, kde jsi to vzal, že Češi rozumí Slovákům hůř, než Slováci Čechům :-)
[/OFFTOPIC]