Máte prosím někdo podobnou zkušenost, že by se po aktualizaci Windows 10 ztratil nějaký soubor z Plochy? Setkal jsem se také s takovým případem a nespojoval jsem si ho s aktualizací. Už jsem si zvykl, že se při některých aktualizacích W10 mění nastavení, ale na mazání souborů z Plochy si budu muset teprve zvykat. Být věrný MS je stále těžší :-(
LOL... subor z plochy? A co takto KOMPLETNE vybieleny harddisk... vsetko co som tam mal ZMAZANE... (samozrejme niesom blazon, vsetko som mal zalohovane, aj tak slo iba o hry, a savy sa zalohouju cez steam do cloudu) Vsetko by to bolo skvele, proste obnovim zo zalohy, hry necham cez noc stahovat, az taka pohroma sa nestala... ale ten ******* system mi odpalil aj linux particie na rovnakom disku... teoreticky by sa toho nemal dotknut, ale vtedy bol "bug", ze si windows odmazal vsetko co nepoznal... sice tiez som mal zalohu, ale ked tam mate multi-boot, s 3 linuxami kde skusam rozne rozpracovane veci tak to naserie... to bola posledna kvapka
Presiel som si dlhu cestu s windowsami od 3.1, 95,98,ME,XP,7 a kadejakymi sposobmi fungovania - virtualka, dual-boot, multi-boot, ale toto co robi Windows 10 je hnus a nespravodlivost voci uzivatelom... keby som mal vypisovat vsetky problemy co to robilo, tak ma tu zmazu za spam... Osobne som to vyriesil tak, ze mam 2 pocitace - hlavny iba s linuxom kde normalne fungujem, od prace, mailov, internet, programovanie, grafika, filmy a pod., a druhe pc na hry kde je iba windows 10... ten sa z casu na cas postavi na zadne - zvacsa stiahne blby update, ktory nejde odstranit a cele sa to zasekne... uz mam aj dedikovany kluc s najnovsou instalackou windows 10 - proste to reinstalujem, pripojim hdd so zalohami hier, updatnem steam a jede sa dalej... za cely cas co som pracoval s Windowsami sa mi osvedcil jedini zlaty univerzalny najrychlejsi sposob ako cokolvek na windowsoch opravit - REINSTALACIA... diky bohu aspon za to...
sry za vyplakavanie...