Dobrý den,
potřeboval bych poradit, příp. jestli se někdo s něčím podobným setkal..
V únoru jsem si v rámci nějaké akce nechal zřídit zvýhodněný internet od O2. Můj stávající provider měl občas výpadky, a tak jsem delší dobu zvažoval změnu, a tahle akce mi přišla vhod. Získal jsem tím záložní připojení, které mohu příp. kdykoliv vypovědět. A když se můj stávající provider nezlepší, odstřihnu se od něj definitivně a pojedu jen přes 02.
Objednávku a vše s tím spojené jsem vyřizoval telefonicky. Po pár dnech dorazila krabice s modemem a smlouvou. Smlouva ale obsahovala zásadní chyby, hned jsem to telefonicky urgoval a s pracovnicí na lince jsme vše (snad) opravili. A od konce února čekám na smlouvu.
Ješte před první fakturou jsem několikrát volal na zákaznickou linku že stále nemám smlouvu, a že dokud nebudu mít smouvu, nebudu nic platit (v té smlouvě byly chyby, např. že se jim zavazuji na 2 roky a platbou jsem si říkal, že bych to jaksi posvětil... no asi nesmysl). Do dneška jsem volal asi 6x + jeden mail na reklamace. Jediná reakce z jejich strany je, že mi posílají faktury a penále.
Dnes jsem měl zase jeden telefonát, přepojili mě někam na reklamace, a s tou paní jsme tu záležitost viděli dost rozdílně. Trošku mi hnula žlučí ;-) Jako, že mi tu smlovu pošlou, a že bude datována k únoru. A že ty penále musím zaplatit. A jestli mi nepřijde divný odebírat jejich služby a neplatit, začla moralizovat apod.
Marně jsem se jí snažil vysvětlit, že jako idiot k nim volám a snažím se to uvést na pravou míru. No prostě, začalo to být o ničem.
Štve mě, že to zašlo až sem, mám rád věci vedené korektně, ale teď jsem ve stavu, kdy mě tak dožrali, že to prostě jen tak nezkousnu. Ale nevím kam až to všechno může zajít. Předesílam, jediné co jsem podepsal bylo převzeti krabice s modem.
Tak poraďte, vidim to blbě já? Mám jim to zaplatit a vykašlat se na to? Máte i vy nějakou smlouvu s 02 ?
Pls, má-li někdo pifku na O2, prosím, zkuste to vzít s nadhledem, který ja teď asi už postrádám a poraďte. Děkuji.
jfeg.
PS:
Jinak to jejich připojení jsem vlastně ani nevyužil, ale to je asi jedno. Provider totiž udělal nejspíš nějaký změny a jede mi to jak má, takže jedu výhradně přes něj. Jen občas jsem ze zvědavosti vyzkoušel jak O2 funguje (a jsem-li ještě připojen) a objektivně ty parametry co slibuje dává. Tak to jen tak na okraj.