Zdravím,
elektroniky sa mi kopí, problém je že zapojenie je hrozné...
mám dvojzásuvku, kde sú zásuvky nad sebou:
ilustračne tákato:
https://cdn.hornbach.sk/data/shop/D04/001/780/491/558/85/DV_8_4227352_01_4c_CZ_20180323084230.jpgmám ďalej rozvodku, klasiku 2 kruhové na stranách s kolíkom hore, a na spodku je dvojková (bez kolíka/ploská).
a mám predlžovkačku 3 zásuvkovú, guľové s kolíkom, do šikma.
Teraz elektroniku čo mám zapojenú:
NTB: guľová zástrčka s kolíkom, rovná
monitor: guľová zástrčka s kolíkom, zahnutá
reproduktory: ploská dvojková
NAS: guľová zástrčka s kolíkom: zahnutá
PowerLine: guľová zástrčka s kolíkom, priehodná, výstup: guľová zásuvka ale bez kolíka (proč? Asi je kolík drahý).
Teraz mi príde Switch TL-SF1005D, netuším akú bude mať zástrčku.
A teraz typický problém blokujúce zahnuté káble v zásuvke, retardovane riešené zásuvky, zástrčky atď.
Keďže nechcem doslova lámať káble že potrebujem úplne do opačnej strany aby smeroval než je voľná zásuvka, tak ma napadlo ako to riešiť... hľadal som a prd, mimo PowerCube ktoré vlastne ale tiež nie sú úplne dobré riešenie (v dvojzásuvke zablokuje hornú zásuvku, kvôli veľkosti, ak by som dal do rozvodky, tak stena zablokuje zásuvku... mám tu ešte jednu klasickú rozdovku tú absolutne nezastrčím do druhej rozvodky z boku, jedine že by som sekal do steny... A fakt je to hrôza, už teraz predlžovačku mám debilne stočenú, aby zahnutý kábel nešiel do stola, keďže predlžovačku potrebujem vedľa stola, aby boly zásuvky k dispozícii pre nabíjanie mobilu a pre vysávač keď sa vysáva.
Teraz potrebujem poradiť. Rozbočovač potrebujem kúpiť práve na alze, keďže z tade mi príde aj switch aj mnoho ďalších vecí, tak nech neplatím 2x poštovné ale mám to spolu v objednávke. Poradíte mi ktorý rozbočovač/rozvodku kúpiť?