na maily posílaný na redakce root cz nereagujete tak se jako zeptám tady. proč mi furt mažete profily a všecky komenty?

??

nějak mi to jako rozumě vysvětlete bych to pochopila a vodejdu sama jinak to jako bude složitější

co třeba bylo jako závadnýho na komentu kde se snažim pomoct tamtomu shockwave čarodějoj poradit jak jako sestavit rtsp url
hele nebo mu hodit linky na manuály a zeptatse jestli jako jel podle návodu
hele?? ten chudák háže celej den do fóra dotazy ale tyhlety banality mu tam jako nikdo nenapiše. asi jeto prostě holt votázka pod úroveň zdejších expeťů co se přišli v offtopicu vykecávat že jim česká pošta jakoby včas nedoručila cyklistický brejle
hele nebo vyžvanit v nudným milióóón-sto-prvním vlákně na téma studium/uplatnění

:/ :/
nebo tenhleten koment co sem nechala momokoj u tplinku
hele. momok muže jako klidně udělat pitominu ale vy ho klíďo necháte protože ste smázli muj koment a nikdo kromě mě varovnej prst nezved

to vám jako neni těch lidí líto?

aty dotazy vod shockwave čaroděje taky furt upravujete/editujete takže vo nich víte čtete jakoby to samý a kašlete na něj!!!! :/ :/

kdyžuž ty moje vodpovídací komenty mažete proč aspoň třeba jako neuděláte copypaste nebo nepřepišete vlastníma slovama tu vodpověď?? si ty komentáře nijak nenárokuju klidně je editujte jako nějakou wikipedii nebo co jestli v nich paranoidně vidíte nějakej závadnej vobsah mito je jedno já chci jenom pomoct :/ :/
noa argument žeto je trolling jako nežeru. zaprvý do kategorie trolling de skovat uplně cokoliv co se z nějakýho důvodu nehodí a zadruhý uplně očividný trollení vod tamtoho havrana kterej se rozhod zneužít toho že ste zalezlí někde na prodlouženým víkendu
hele a
hele nebylo smazaný a třeba víc jak půlka tohodletoho vlákna je trolling/offtopic
hele a taky nebyl smazanej. zato ale mý komenty kde se fakt snažim někomu pomoct mizej uplně hnedka a bez náhrady. jestli to mazání má bejt jako nějaký gesto že kdyžuž ste se jednou rozhodli mě bůchvíproč vyštvat se nezastavíte před ničim tak vás jako upozorňuju že tendleten primitivní macho přístup namě jako moc nefunguje a navopak mam trošičku chuť vám to nějak vracet vzlášť když si budu myslet že sem jakoby v právu

a jako nechávat lidi bez pomoci kuli nějakýmu vosobnímu mindráku nebo kuli čemu to mi jako připadá hóóóódně špatně a jeto takový jakože dost smutný

nóó jestli chcete abych s váma jednala slušně chovejte se taky slušně a aspoň mi jako vodpovězte proč mi mizej i uplně neutrální komenty protože tomu fakt jako vubec nerozumim a absolutně to nechápu

nóóó a chci věřit žeto je vobyč nedorozumění

čuz
gréta