proč mi všecko mažete??

proč mi všecko mažete??
« kdy: 10. 07. 2020, 12:05:03 »
na maily posílaný na redakce root cz nereagujete tak se jako zeptám tady. proč mi furt mažete profily a všecky komenty?????? :o :o :o :o nějak mi to jako rozumě vysvětlete bych to pochopila a vodejdu sama jinak to jako bude složitější :o :o

co třeba bylo jako závadnýho na komentu kde se snažim pomoct tamtomu shockwave čarodějoj poradit jak jako sestavit rtsp url hele nebo mu hodit linky na manuály a zeptatse jestli jako jel podle návodu hele?? ten chudák háže celej den do fóra dotazy ale tyhlety banality mu tam jako nikdo nenapiše. asi jeto prostě holt votázka pod úroveň zdejších expeťů co se přišli v offtopicu vykecávat že jim česká pošta jakoby včas nedoručila cyklistický brejle hele nebo vyžvanit v nudným milióóón-sto-prvním vlákně na téma studium/uplatnění :o :o :/ :/

nebo tenhleten koment co sem nechala momokoj u tplinku hele. momok muže jako klidně udělat pitominu ale vy ho klíďo necháte protože ste smázli muj koment a nikdo kromě mě varovnej prst nezved :o :o :/ :/

to vám jako neni těch lidí líto?????????? aty dotazy vod shockwave čaroděje taky furt upravujete/editujete takže vo nich víte čtete jakoby to samý a kašlete na něj!!!! :/ :/ :o :o :'( :'( kdyžuž ty moje vodpovídací komenty mažete proč aspoň třeba jako neuděláte copypaste nebo nepřepišete vlastníma slovama tu vodpověď?? si ty komentáře nijak nenárokuju klidně je editujte jako nějakou wikipedii nebo co jestli v nich paranoidně vidíte nějakej závadnej vobsah mito je jedno já chci jenom pomoct :/ :/

noa argument žeto je trolling jako nežeru. zaprvý do kategorie trolling de skovat uplně cokoliv co se z nějakýho důvodu nehodí a zadruhý uplně očividný trollení vod tamtoho havrana kterej se rozhod zneužít toho že ste zalezlí někde na prodlouženým víkendu hele a hele nebylo smazaný a třeba víc jak půlka tohodletoho vlákna je trolling/offtopic hele a taky nebyl smazanej. zato ale mý komenty kde se fakt snažim někomu pomoct mizej uplně hnedka a bez náhrady. jestli to mazání má bejt jako nějaký gesto že kdyžuž ste se jednou rozhodli mě bůchvíproč vyštvat se nezastavíte před ničim tak vás jako upozorňuju že tendleten primitivní macho přístup namě jako moc nefunguje a navopak mam trošičku chuť vám to nějak vracet vzlášť když si budu myslet že sem jakoby v právu :o :o ;) ;)
a jako nechávat lidi bez pomoci kuli nějakýmu vosobnímu mindráku nebo kuli čemu to mi jako připadá hóóóódně špatně a jeto takový jakože dost smutný :o :o :'( :'( nóó jestli chcete abych s váma jednala slušně chovejte se taky slušně a aspoň mi jako vodpovězte proč mi mizej i uplně neutrální komenty protože tomu fakt jako vubec nerozumim a absolutně to nechápu :o :o nóóó a chci věřit žeto je vobyč nedorozumění :o :o :/ :/ ;) ;)

čuz

gréta

ZAJDAN

• 2 088
    • Zobrazit profil
Re:proč mi všecko mažete??
« Odpověď #1 kdy: 10. 07. 2020, 12:34:35 »
souhlas....témata mimo IT tady nevadí, ale věcné se někdy blokují....to udělali i mne ohledně ebankingu Komerční banky.
Root se někdy chová jako politická hydra, kdysi jsem se chtěl stát přispěvovatelem, ale ztratil jsem zájem. Toto podporovat nebudu.
zdar jak sviňa
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

« Odpověď #2 kdy: 10. 07. 2020, 13:13:47 »
Nebude to tím, že bojují proti terorizování uživatelů texty, jejichž čtení způsobuje poškození mozku?

« Odpověď #3 kdy: 10. 07. 2020, 14:12:13 »
"Proč mi mažete příspěvky?"

Pro příště, než něco napíšete, tak si to po sobě přečtěte (nebo, pokud trpíte dyslexií, tak to zkuste dát někomu přečíst a případně i opravit, mám za to, že existují i online nástroje, mně jen "obyčejný" gmail vytýká chybějící spojky apod.).

Každý sice občas udělá gramatickou chybu, ale to co jste napsala (soudě podle podpisu a použitých rodů), je téměř nečitelné. Po prvním odstavci mě začala bolet hlava, protože abych zapojil tolik mozkové kapacity na pochopení textu v mé mateřštině, to se mi dlouho nestalo.

Jinak jsem si zkoušel pročítat věci z webarchive a je to stejně nečitelné, jak to co jste napsala tady.

Doporučím vám nastudovat si pravidla českého pravopisu (a to myslím vážně). Nemusíte umět úplně všechno, ale základní stylistika a gramatika se učí už na základce. Protože jestli chcete pokračovat v psání toho, co jste napsala teď (a v minulosti na webarchive), tak vám ta příspěvky budou mazány.

alex6bbc

• 1 732
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 10. 07. 2020, 14:24:19 »
problem neni v cestine, ale ze to pise z mobilu se 3 promile v krvi.

hechj

« Odpověď #5 kdy: 10. 07. 2020, 14:26:18 »
Když text vypadá jako spam no tak asi končí v koši.

« Odpověď #6 kdy: 10. 07. 2020, 14:46:58 »
To podstatné už shrnuli ostatní: je to nečitelné, obsahově pochybné a navíc to zneužívá jména existujícího člověka. Takový obsah tu jednoduše nemá co dělat, nestojí za to ho číst.

Dotaz do redakce je v pořádku a přestože je anonymní a napsaný velmi nečitelně, byla by vůle slušně odpovědět, jenže by muselo být kam. Nebyl tam žádný zpětný kontakt, takže odpovědět není kam.

« Odpověď #7 kdy: 10. 07. 2020, 17:23:56 »
nóó momok si nestěžoval že by se mu to jako špatně četlo a shockwave čaroděj by jako imho byl vděčnej za cokoliv co by nebyl sebestřednej grafomanskej slint myšlenkově jdoucí vodnikud nikam bez pochopení vo co čarodějoj dovopravdy jde a vo co se snaží. troufnul by si třeba jako některej z vás před toho čaroděje stoupnout a říct 'nóó vona na to teda jako gréta vodpověděla ale nebylo to gramaticky správně tak to redakce rači smázla a my s tim naprosto souhlasíme' a nechali do dál uplně zbytečně laborovat s wiresharkem???? a vubec zatu dobu co tady jedete ten svuj grammar nazi circlejerk byste ty dotazy mohli mit dáávno vyřešený :o :/ nóóó ale nestalo se :/ :/

To podstatné už shrnuli ostatní: je to nečitelné, obsahově pochybné a navíc to zneužívá jména existujícího člověka. Takový obsah tu jednoduše nemá co dělat, nestojí za to ho číst.
von se jako někdo menuje 'schmetterling' nebo 'nějaká úúúplně jiná'?? jenom jeden z těch mejch profilů se menuje po živý existující vosobě :/ :/ a měla sem ho tady dlouho a nikomu nevadil nóó až sem jednou nahlas zapřemejšlela co by mohlo bejt za tim redesignem těhletěch stránek a najednou ban za trolling hele. žádný varování předem žádnej mail prostě hláška 'nastala chyba ban za trolling'. vubec ne 'nečitelnej pochybnej vobsah co nestojí zato číst' :/ :/

noa jestli vám jako vodpovědi co sem sem psala připadaly vobsahově pochybný a umíte to teda tak hezky posoudit tak jako určitě nebudete mit problém vodpovědět na ty dotazy sám. sou to skutečně uplný triviality a považuju za selhání vás všech tady že se fakt nenašel někdo jinej kdo by vodpovídal za mě :o :o :/ :/

Dotaz do redakce je v pořádku a přestože je anonymní a napsaný velmi nečitelně, byla by vůle slušně odpovědět, jenže by muselo být kam. Nebyl tam žádný zpětný kontakt, takže odpovědět není kam.
do redakce sem psala normálně z mailu. jestli jako neumíte vodpovědět na mail ze kterýho to jakoby k vám přišlo tak jako fakt nevim co si pak mam myslet vo tom že adminujete technický forum vo it ;D :'( ;D :'( ;D :'(

nóó takže spíš bych rači slyšela nějakou výmluvu jako 'root je muj a budu si s nim dělat co chci' než tohleto :o :o :/ :/ ale toje nakonec jedno já sem stejně řestanu lízt. jako já snesu všecko skrytou reklamu politicky vybiasovaný článečky ale fakt jako ne koukat se na lidi který potřebujou pomoct a když se jim pokusíte pomoct tak vám v tom uplně zbytečně bude někdo bránit. vim žeto tady takle bude 'fungovat' dál ale aspoň to jakoby neuvidim :/ :/

čuz

gréta

RDa

• 2 847
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 10. 07. 2020, 19:58:16 »
A proc si vlastne tato entita nevytvori normalni uzivatelsky profil? Nekoho kdo ma potrebu se schovavat za XYZ falesnych profilu a psat sve zvasty na cizim serveru fakt nechapu.

« Odpověď #9 kdy: 11. 07. 2020, 16:00:58 »
Je tam málo smajlíků a ten "jazyk" je pořád ještě málo kůl, proto to mažou...

k3dAR

• 3 098
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 11. 07. 2020, 18:35:19 »
A proc si vlastne tato entita nevytvori normalni uzivatelsky profil? Nekoho kdo ma potrebu se schovavat za XYZ falesnych profilu a psat sve zvasty na cizim serveru fakt nechapu.
pokud vim, tak dalsi profily zalozil"a" az kdyz byl puvodni smazan...

@all to ze pise "tezce" citelne by nemel byt duvod na zablokovani uctu, tedy ta forma, kdyz obsah problemovej neni

@all_gramar_nazis tohle pokud vim neni forum/server/portal o gramatice ani na propagaci nazoru gramatickych nacistu ;-)