Ahoj, doporucite multiplatformni (Win 10+Linux), sifrovane zalohovani na cloud (OneDrive)?Koukal jsem na Duplicati, ale recenze ohledne obnovy zalohy me dost vydesily.
Citace: encynator 03. 05. 2020, 13:59:58Ahoj, doporucite multiplatformni (Win 10+Linux), sifrovane zalohovani na cloud (OneDrive)?Koukal jsem na Duplicati, ale recenze ohledne obnovy zalohy me dost vydesily.Len pre zaujimavost, aky je problem s obnovou zalohy pri Duplicati?
Citace: wakatana 06. 05. 2020, 09:49:37Citace: encynator 03. 05. 2020, 13:59:58Ahoj, doporucite multiplatformni (Win 10+Linux), sifrovane zalohovani na cloud (OneDrive)?Koukal jsem na Duplicati, ale recenze ohledne obnovy zalohy me dost vydesily.Len pre zaujimavost, aky je problem s obnovou zalohy pri Duplicati?Obecne co jsem cetl, tak byval problem, ze obnova i byt jednoho souboru vyzadovala vytvoreni lokalni databaze a to trvalo veky, to by mela odstranit dvojka. No, nicmene, ja jsem tu dvojku zkousel a uz jen samotny backup vyhodil chybu bez toho aby nekde ukazal kde je problem, zadne logy proste "general error", takze do toho se mi uplne jit nechce kdyz to vidim.
https://forum.duplicati.com/t/repair-fails-database-recreate-takes-a-ridiculously-long-time/1799
rclone šifrování používám s OneDrive business, ale mělo by to fungovat všude. Jednoduché, průhledné, ovládám to jen přes CLI.
Osobně používám pod W10 aplikaci EncFS, která šifruje jednotlivé soubory na lokálním disku (vč. jejch jmen - volitelně). Pokud je mi známo, byla vytvořena nejprve pro Linux, takže by Váš požadavek mohla nalpňovat.