Tak, dal bych si k plynu nějaký bastl z Polska, nebo ještě lépe, něco zbastlené doma na 3D tiskárně...
Nikdo tě nenutí.
Kamaráde, pokud nerozumíš, tak mlč a šoupej nohama. Na takové názory tu není nikdo zvědavý. Nebo je trošku rozveď, abychom tušili co důležitého bylo v této větě schováno.
Tak pokud jsi to nepochopil jen z těch několika málo jednoduchých slov, pak je zbytečné to dál rozvádět.
(a proto bych si tě ani jako kamaráda určitě nevybral)
Čemu jsem měl rozumnět? Informoval jsi nás, že by jsi si takovou věc k plynu nedal. No já nevím, z té věty vlastně nic nechápu. Jako že jsi nás potřeboval informovat o takévéto věci? Já bych tu v diskuzi nechtěl třeba tebe, ale jsi tu.

Nerozumím-li něčemu, tak se můžu zeptat, na to máš právo, ale nepíšu blbosti a nedělám ze sebe vola.
Pokud jsem měl z té věty pochopit to, že se ti to zdá nebezpečné, tak to kurňa napiš a nedělej Zagorku. Ale tady tě mohu s klidem uklidnit, že na tom není nic nebezpečného. Firmy jako Innogy prodávají komerčně taková zařízení na dálkový odečet. Na tom plynoměru je dokonce i příprava, takže oni s tím také počítali a sám mám zkušenosti, že s tím nikdo od revizáka po lidi kteří plynoměry montují nemá problém. Je to musí být udělané hlavou a nesmí to nějak zasahovat do jejich práce, či to narušovat bezpečnost, ale to o čem se tu bavíme ani jednu takovou věc neporušuje. Nehledě při použití alespoň kapky selského rozumu ti musí být jasné, že to fakt nemá šanci nějak něco ohrozit. Nehledě na to, že plyn není nějak extrémně nebezpečný. Daleko více se bojím špatně spáleného plynu.