Ve své podstatě jsem zjistil, že melouchy Ti nikdo nezaplatí, resp. že ti nedá tolik, aby se Ti vyplatilo vůbec investovat do svého času. Mám několik zkušeností, ale nikdy jsem neměl tolik kolik jsem si představoval - práci jsem zval jen kvůli tomu, že jsem neměl doma co dělat a věděl jsem, že ji budu mít rychle. Z jedné US firmy jsem tahal peníze ještě 3/4 roku po dodání. Když to vezmu podle sebe, tak bych pálil svůj volný čas a tím pádem bych chtěl tak o 20% více než mám v práci. Ještě jsem neviděl firmu, která by dala nabízela hodinovou sazbu 1.300,- :-D
Bohužel, jak tu jiní píší, buď Ti budou "konkurovat" indové za směšnou cenu (CV mají fakt brutálně namakané, kvalita práce a čistota kódu je sice nula, ale...) nebo celkově kdejaký garážista, co dělá za hubičku.
Podle mne je lepší najít jinou, lépe placenou práci a mít tak klid po večerech, případně se po večerech učit nové věci.
Nehledě na to, že tady v ČR firmy moc nechtějí přijímat externisty, kteří budou pracovat doma po večerech a ani se moc nedivím ;-(