Nemohu mluvit za redakci, ale zopakuju to ještě jednou:
"
...
Někteří vybraní diskutující mají zvláštní status a mohou diskutovat bez schvalování. Je jich zhruba dvacet a obvykle jde o lidi, které osobně známe a jsme si u nich jisti, že budou diskutovat rozumně a věcně. Pokud by někdo z nich začal přesto zlobit, může být velmi snadno přepnut zpět do běžného režimu podléhajícímu schvalování
..."
https://www.root.cz/clanky/sto-dni-s-novymi-diskusemi-slusna-a-vecna-debata-je-zpet/Takže jako sorry, ale řekl bych, že třeva zrovna Ondra Nekola tu za ty roky už má určité renomé a těžko si ho zmýlit s kdejakým papouškem a vyřvávačem tupých hesel, který se pro jistotu hlásí co dva dny s novým nickem.
Ale je to takové typicky čecháčkovské okamžitě na někoho takového upozornit "
Jak to, že on může a já ne? Fňuky fňuk!"
(a nejlépe zas anonymně,

)
Moc se mi líbí ten žasný postoj "
Jo, zřejmě se tu bavíte, jak Vám to vyhovuje, ale musíte to dovolít i mně, abyste to tu měli ještě lepší..."
Takže ješte jednou a pomalu:
Redakce
nemá povinnost zveřejňovat jakoukoli hovadinu a
je její plné
právo posuzovat, co hovadina je, nebo není.
Nikdo nikoho nenutí, aby se tu prezentoval.
Nebo snad ano?
A pokud jde o ten "zástupný" problém s tím "bullshit, bullshit", já to beru jako výstižné ohodnocení předchozího příspěvku a redakce se s tím zřejmě ztotožňuje.
Já osobně bych to samé hodnocení použil i pro ty sr...čky, co se objevují v tomto vlákně.
PS: Proč mají všichni takovou starost, aby se tento (konkrétní) web nezvrhl v cenzuru / totalitu / koncentrační tábory / a já nevím co ještě, když evidentně lidem, kteří tu chodí / přispívají / ... to vyhovuje?
Kde berete to právo vnucovat jim svoje vlastní mindráky??