Máme ve firmě dneska kolem 130ti RPi a nikdy jsme nic takoveho nepotrebovali. Mam jeden maly prenosny monitor 10" s HDMI, ktery jsem asi dvakrat vyuzil kdyz jsem opravdu chtel ukazat "uzivateli" ze chyba je na jeho strane (ze skenuje scanerem chybny kod). Take jsem hledal reseni jak si to udelat mobilni, na baterku atd. nakonec je jednodussi varianta, mam stale pripravene SD karty s image, v tom image je rovnou i nastaveni wifi. Strcim do jakekoholiv rpi a prvni co to po nabootovani udela je, že se to pomoci scriptu v pythonu pripoji do mysql na siti a hodi mi to tam cas a IP adresu a vyrobni cislo a jaky to je image (mame nekolik typu) ja si pak v klidu sednu v kanclu k pocitaci a pomoci SSH se na tu posledni IP adresu v tabulce pripojim. Pokud mi to nezapise IP adresu tak menim cele rpi a dal si s nim hraju na stole. Zbytek uz proste resim pomoci SSH. A i kdyz neni nic pokazenyho a jen potrebuju vedet jakou IP ma tohle RPi tak proste staci restart, po kazdem nabootovani se opet do tabulky zapise ip adresa ...