Nikdy som sa na facebook (ani ziadnej inej socialnej sieti typu twiter, instagram a pod ...) neregistroval, neviem presne ako to tam funguje, ale myslim si ze to moze byt napr. zalozene na principe nejakych chatovacich miestnosti ako v roku 2000+
Cize zaregistrujem sa, mam nejaky nick a mozem si tam snad ulozit nejake videa + fotky (cize v tomto sa to javi ako mensi cloud). Dalej tieto data mozem zdielat a pod ... Zrejme tam funguje aj nejake vyhladavanie atd ....
Viac o tom neviem, obcas vidim v televizii nieco ohladom tychto sieti.
Ked by som sa tam zaregistroval neviem ci mi to moze priniest nejaky prospech, alebo skor problemy ohladom zbytocne straveneho casu a vymyvanie mozgu nejakym balastom. Co viem tak na facebooku su vacsinou niektori moji znamy (zatial sa ma ale nikdy nikto neopytal, preco nie som na facebooku) nehovorim, ze su blazni (pre nich som asi blazon ja) ale pripada mi to, ze chcu nejako zapadnut medzi mladsich. Ako sa hovori chcu byt IN a uz som aj niekde pocul, ze ten kto nie je na facebooku, tak ako keby ani nebol.
Ja sa amatersky venujem IT oblasti, zaujma ma hlavne linux a siete, snazim sa vzdy nieco bastlit (konfigurovat nastavovat). Chodim casto po roznych forach a blogoch, citam zaujmave clanky, kde sa mozem nieco zaujmave dozvediet.
Na nejaky facebook ma ani nepadne ist, je mozne, ze aj tam su nejake zaujmave linuxove komunity, ale skor si myslim, ze nie.
Pouzivate facebook ?