Zdravim,
snazim se momentalne najit nejlehci a nejlevnejsi moznost, jak si dodelat VS vzdelani.
Na VS jsem ve svem mladi chodil, ovsem nedodelal - znalosti byly v pohode, ale vykaslal jsem se na to kvuli znechuceni ze stavu nasi VS (zapocet z javy v 2 rocniku jsme psali program tuzkou na papir atd...)
U momentalniho zamestnavatele by mi ovsem VS titul prinese dost znatelne zvyseni platu + mam moznosti ruznych bokovek a mensich projektu v zahranici, kde bych ovsem diky titulu taky dosahl na vetsi penize.
VS potrebuju v IT oboru, ale jde mi opravdu pouze o papir - respektive kdybych nasel obor pokryvajici me zamereni, tak bych k tomu asi pristupoval jinak, ale delam network admina se zamerenim na network automatizaci v ansible+python a nenasel jsem obor, co by k tomu mel nejak blizko.
Mate nejake tipy/zkusenosti? Dost se mi libi idea online vysek, ale vse, co jsem nasel, stoji x tisic$
V prripade ceske VS je pro me prioritni, abych tam musel chodit co nejmene (fulltimejob, zena, deti, barak... )a zaroven co nejmene prace, obor menit nechci a nelaka me predstava stravit nad matikou a javou stovky hodin, kdyz vim, ze to absolutne nevyuziji.
Diky!