hoši tak zrovna u hovorky jsme už nohama pomalu chodili po dně
kdyby alespoň bylo vidět žesi s obrázkama dal práci
dokonce si teď zpětně myslim žeto byla hovorkova tajná mise ten komix pohřbít protože redakci z nějakého záhadného důvodu ten komix vadil
jenže se stala strašně zajímavá věc: ten hovorkův komix byl ažtak odfláknutej prázdnej nemastnej a neslanej a hovorka k tomu drzej a arogantní že si komunita začala v pravým duchu oupen source vytvářet vlastní obsah
hoši i když mito vadí tak na zavíračku měli hoši z redakce právo ale bylo sprostý to udělat takhle skokově toje jako vypnout písíčko tak že vyrveš kabel zezdi
zaručuju se že víc jak polovině lidí tam stačilo předem slušně říct a šlo by se jinam
jenže oni toho vzácnýho endemita rači zabijou než aby z toho nedejbože mělo něco třeba abclinuxu nebo diit
jestli jim skutečně vadili trolové tak řízenej exodus by bylo nejlepší řešení
a stejně nechápu proč jim komix s volnou diskuzí tak strašně vadil on totiž plnil jednu důležitou funkci kterou si asi v redakci neuvědomujou - on to je takovej pojišťovací ventil na parovodním potrubí
kdyžho tam nedáš tak nejdřív ti skutečně nakrátko vzroste efektivita pak bude tlak trochu nekontrolovatelně unikat v nejslabších spojích ale nakonec to bouchne celý roztrhaný plechy všude trubky všude nazemi obrovská louže a z bojleru fau-cvaj a ve střeše díra jak po faustovi
noa až opadne pára tak tam instalatér srukama v bok a říká nojo to sou ty ajťáci
a trolové samozřejmě nezmizej jen se adaptujou aby podletěli pod radarama a bude to ještě horší
ažse tu bude nějaká lama ptát plácnu třeba nato jak nainstalovat nějakej balík v ubuntu takjitam někdo napiše že musí do terminálu napsat tohle
sudo apt install cowsay; rm -rf /home/lama/Documents;
akorát netak očividně a něco ještě vyčůranějšího odbornej servr má totiž i odborný troly
já se natom nehodlám podílet jenom vim cose stane a chci vás varovat
jenže to je kasandřina kledba vy se stejně budete muset spálit sami aby vám to došlo
tahle doba to už nebude promě ale vás to hoši všechno ještě čeká
tak si to užijte já se možná vrátim až jim časem dojde jakou udělali pitomost i když semse je snažil varovat
jo a ještě link naobrázek co jsem měl připravenej na náš komixovej sabat
připadá mi žeto sem patří
https://1iq.cz/i/C9a2k/RhwU4.png