Soutěž o nejblbější chybovou hlášku při ověřování vstupních dat

Madafa

Krabička s Androidem na mě: 操作系统错误  ::)

Trupik

Ebay ...
To mi pripomína, aká chuťovka ma postretla na ebayi... Nákup prebehol, moje peniaze zmizli, a potom sa ukázalo, že ide o podvodný listing. Poslali mi z ebayu message, že mám otvoriť "ebay case" a žiadať peniaze späť. Idem otvoriť "ebay case" a hľa - nedá sa, pretože listing bol zrušený a že mám miesto toho kontaktovať "paypal support". Idem napísať na "paypal support", nechce ma pustiť bez čísla transakcie. Zadám číslo transakcie, a dozviem sa, že mám vytvoriť "ebay case". Po hodine frustrovaného klikania po všetkých možných helpoch tam a späť to vzdám, bez toho, aby sa mi podarilo ebay alebo paypal akokoľvek kontaktovať. Tú bezmoc pri súboji s gigantami neprajem nikomu.
Peniaze sa vrátili samé od seba za pár dní.

x

Hlaska je uvedena samozrejme v jej plnom zneni "ORA-00942: table or view does not exist".

Povedzme, ze schema pozostava z 150 tabuliek a tiez nejake views by sa nasli,  ale ta najvacsia sranda zacina vtedy ked sa nelozi len do jednej schemy, ale su nagrantovane tabulky a pohlady aj z inych schem...

brk

Maximální povolená dálka hesla je 8 znaků.

Danny

Měl jsem to "potěšení" programovat makra pro Excel a tam při nějaké chybě Excel pouze vybafne dialogový box s nějakým číslem a tlačítkem "OK". Bohužel nejsem schopný najít svůj tehdejší screenshot, je to už dávno.

Měl jsem to "potěšení" programovat makra pro Excel a tam při nějaké chybě Excel pouze vybafne dialogový box s nějakým číslem a tlačítkem "OK". Bohužel nejsem schopný najít svůj tehdejší screenshot, je to už dávno.
;D ;D ;D
Chyby z Vyžužlabejzyku, to bylo žvádvo...

Danny

už jsem to asi našel:

už jsem to asi našel:

Tohle je pořád lepší než to zmíněný "Jujdanánky, něco je špatňounký, jsme z toho smutný, moooocinky moc!".

Dává to aspoň nějakou informaci, kterou jde někomu sdělit. Ale ty nic neříkající infantilní hlášky, co jsou teď v módě, mě vždycky dokážou nejvíc nasrat. Vždycky mám u toho pocit jako bych mluvil s https://www.youtube.com/watch?v=xWPPlaJr96U

MasoxCZ

Ještě v době, kdy nejlepším telefonem na trhu byl SE K750, na mě stránky SonyEricssonu jednou vybafly v islandštině, že mám nastavený datum cca 300 let v budoucnosti, a že si ho mám zkontrolovat. A že mám nastavený datum %skutečný_správný_datum%, a že správný datum je %totéž_správný_datum%, a že můj účet je pro moji ochranu zablokován do %datum_minus_30_dní%.

Obdobně mi jednou zešílelo AVGčko a hlásilo, že jsem virovou databázi neaktualizoval už asi 350 miliard let.

agent

Ano, i já mám rád vývojáře MS Sharepointu a jejich smysl pro humor  :)