pokud bys potreboval ultra speed disku, tak 7480 ma m.2 NVMe (i kdyz "jen" x2), T440p ma m.2 jen SATA
oba maji 2 sloty na RAM, ale 7480 zvlada max 32GB, T440p "jen" 16GB
dalsi vec bude klavesnice ja pouzivam Thinkpad <= rada 20, tedy jeste tu klasickou, novodobe klavesnice na rade >=30 mi nesedi, ale nevim zda novodobe Dell nejsou jeste horsi, opet Dell znam klavesnice z podobneho obdobi (Preccision m4600), to by bylo idealni aby sis to osahal osobne...
vykonove pak zalezi na konkretnim CPU s kterym bys to porizoval...
pak rozdil v ext monitoru T440p ma DisplayPort, 7480 HDMI, zalezi co mas/koupis za monitor, i kdyz zredukovat to jde... ja mam Thinkpad s DisplayPort a Dell IPS monitor s DisplayPort :-)
a treba baterie, do T440p jde dat ~100Wh (o 2cm presahuje vzadu) ktera ma papirovou vydrz ~13hodin, u 7480 je baterka sice slabsi ale vidim dle testu 11-13h... ale z praxe vydrz samozrejme nevim, ani nevidim 2 recenze od stejneho autora se stejnym zpusobem mereni aby slo realne srovnat...
u t440p by mi treba vadilo ze touchpad nema fyzicke tlacitka ale je celej mackaci u 7480 je naopak 5 fyzickejch tlacitek, coz jako uzivatel T420s s totoznejma 5 bych urcite preferoval...
zalezi co te zajima, ja ackoliv Thinkpad priznivce, pokud bych byl nasilim nucen k necemu jinemu nez T420s bych z techto dvou vzal 7480 HLAVNE kvuli tem tlacitkum u touchpadu, protoze nepouzivam mys, ale trackpoint a 3 tlacitka pod space... nebo bych sel do T440p s tim ze bych tam
prendal touchpad s tlacitkama z t450p, tedy v pripade ze by me nepresvedcila 7480 klavesnice kterou bych si nejdriv osahal, zda by vyhovovala vice nez T440p...
edit: pro zajimavost dodam, ja bych z techto dvou vybral (znovu) Thinkpad T420s s i7 kterej mam, protoze KLAVESNICE... s tim ze mam provedene upravy: FHD IPS, Wifi AC, BT4, WWAN 4G, 16GB(max) RAM, SSD 512GB SATA (m.2 mi neschazi :-), druha baterka (nebo druhej 2.5" disk) misto DVD...
edit2: jo a kupoval bych (znovu) v
http://importpc.cz s 2roky zarukou, do kosiku dal slevovek KSTATE a mel slevu 3% a postovne zdarma :-)