Xiaomi A2 Lite vs Xiaomi Note 5

TKL

Re:Xiaomi A2 Lite vs Xiaomi Note 5
« Odpověď #15 kdy: 22. 10. 2018, 14:09:50 »
To sekanie nokie 6.1 sa spomina vo viacerych recenziach. Otazka je ci to neupravili aktualizacie. Inac ten telefon uz dosahuje cenu moto g6 plus a xperia xa2, co su asi najlepsie mobily v tejto cenovej kategorii. Ked uz xaomi, tak mozno pockat na zlavu nejakeho modelu so S660 aby to aspon vyvazilo ich podivne praktiky, napr. https://www.svetandroida.cz/xiaomi-telefony-zahlcuje-reklamou/

Tvl o tych reklamach som nevedel ... vraj europske modely by to mat nemali, ale niektory v komentoch pisu ze aj tak sa im zorbazuju, aj ked telefon kupili tu. Neviete ako je to s telefonmi xiaomi od alzy?

Já jsem jak Redmi2 tak A1 a A2 Lite kupoval v Alfa.cz, což je T.S. Bohemia a nikdy jsem se s tím nesetkal. Každopádně - to by se stejně týkalo jen MIUI...

Youda

« Odpověď #16 kdy: 22. 10. 2018, 14:26:58 »
To sekanie nokie 6.1 sa spomina vo viacerych recenziach. Otazka je ci to neupravili aktualizacie. Inac ten telefon uz dosahuje cenu moto g6 plus a xperia xa2, co su asi najlepsie mobily v tejto cenovej kategorii. Ked uz xaomi, tak mozno pockat na zlavu nejakeho modelu so S660 aby to aspon vyvazilo ich podivne praktiky, napr. https://www.svetandroida.cz/xiaomi-telefony-zahlcuje-reklamou/

Tvl o tych reklamach som nevedel ... vraj europske modely by to mat nemali, ale niektory v komentoch pisu ze aj tak sa im zorbazuju, aj ked telefon kupili tu. Neviete ako je to s telefonmi xiaomi od alzy?

Já jsem jak Redmi2 tak A1 a A2 Lite kupoval v Alfa.cz, což je T.S. Bohemia a nikdy jsem se s tím nesetkal. Každopádně - to by se stejně týkalo jen MIUI...

V ceske distribuci zadny takovy tlf neni, to se tyka snad jenom dovozu z ciny.
A i kdyby, premlasknout Rom je trivialita

Digi

« Odpověď #17 kdy: 22. 10. 2018, 14:36:30 »
Redmi 4X 3/32 asi rok a půl
Baterka je super, vydrží docela dost (4Ah)
MIUI nee, mám rád když je tam menu s appkama než když jsou všechny appky rozházený po plochách jako ios.
Raději bych vzal čistej android.

Tarantino

« Odpověď #18 kdy: 22. 10. 2018, 16:58:25 »
Spravil som si este prieskum na forach, a fakt sa ludia na svk a cz stazovat, ze im vyskakuju reklamy aj ked ich kupili z europskych eshopov ... tak radsej asi pojdem do modelu z programu android one ako riskovat ze mi s updatom pridu aj reklamy

Youda

« Odpověď #19 kdy: 22. 10. 2018, 20:15:24 »
Spravil som si este prieskum na forach, a fakt sa ludia na svk a cz stazovat, ze im vyskakuju reklamy aj ked ich kupili z europskych eshopov ... tak radsej asi pojdem do modelu z programu android one ako riskovat ze mi s updatom pridu aj reklamy

Ja vsechny xiaomi kupuju na xiaomimobile.cz, mam od nich pro me a rodinu uz celkem 6 kousku. Dokonce dovedou i opravdove zarucni opravy, ne ze to jenom nekam preposlou do zadeke a celek 30 dnu, vyzvykany USB konektor (znamy problem stareho RedRice) mi vymenili ten samy den, co jim telefon na reklamaci postou dorazil.
S zadnym neni problem, ma to normalni ceskou ROM od IngBrzyho.
Zrovna xiaomi je tak levne, ze nema cenu honit stokoruny kdesi v zadeki.

Objednal jsem si z ciny jednou Xiaomi MiBand 2 - prisel samozrejme padelek.