Koukám,že jsem si spletl server a diskuzní forum, položil jsem 5 celkem jednoduchých otázek, na které jsem v daný okamžik neznal odpověd , ano na některé jsem ani odpověd dosud nehledal, ale na jiné třeba 1 a 2 hledal a smysluplnnou odpověd nenašel nebo se mi nezdála.
Nicméně zde jsem ani na tak primitivní otázky odpověd nedostal, jen pár namachrovaných šašku a jeden reklamní klaun od google mají potřebu se tu předvádět.
Víte 30 let se živím jako profesionální programátor kritických systému a jsem docela aktivní v diskuzních forech o C , je to katastofa na jaké kraviny se tam většina lidí ptá, přesto mě nikdy nemadlo jim doporučovat google, ani je arogantně poučovat, pokud chci a mam čas klidně odpovím i na to k čemu je main(), protože pro tazatele to v dany okamžik může být otázka hodná zaodpovězení. Řečeno slovy klasika, nejsou blbé otázky jen blbé odpovědi a vám se tu podařilo předvést jak moc pravdivé to je.
Omlopuvám se , že jsem rušil vaší LGBT komunitu dotazy na proxmox, slibuji že se takové chyby už nedopustím.