Ne. Unixový sort je zrovna dělán tak, že RAMka nedojde (a o žádném jiném zjevně řeč není).
Toto zadanie je zaujímavé v tom, ako by sa dalo so skúšaným filozoficky diskutovať nad podstatou rôznych fundamentálnych objektov, ktoré sa na to využijú (ja už odpoveď prepisujem odznova tretí krát, vždy ma niečo nové napadlo, čo znegovalo predošlý text). T.j. nie len samotný algoritmus, ale všetka omáčka okolo, čo za akých obmedzení ako urobiť.
Lebo ak máme napr. disk z ľubovoľným prístupom, ten sa dá považovať vlastne za RAM (ako swap file), čiže napríklad by bolo vhodné sa pre účel tohto príkladu pozerať na súbor (a pajpu tiež) z pohľadu, akoby šlo o pásku (zapíšem, pretočím, sekvenčne prečítam). To podľa mňa veľkú časť uchádzačov ani nenapadne (a teda požiadavka "Různých URL je také velké množství, ani ty samotné se nevejdou do paměti." ani nedáva zmysel) - napr. ak budeme predpokladať dostatočne veľké diskové miesto a povedzme unixový systém, naivné riešenie môže byť vytvorenie samostatného súboru obsahujúceho číslo ako počet výskytov pre každé unikátne URL, a potom sekvenčne prechádzať pôvodný súbor a inkrementovať obsah príslušného súboru patriaceho danému URL...