Chci se zeptat jestli někdo neřešil podobný problém u O2 VDSL. Po dlouhé době jsem koupil vlastní modem Asus DSL-AC56U. Vše jsem nastavil i O2TV. Ale zjistil jsem, že se mě nenačítají stránky, které nějakým způsobem upřednostňují IPV6 (seznam.cz, lupa.cz, nic.cz), když jsem zkoušel test tak mě to napíše, že mám rozbitou IPV6 konkti. přitom adresy mám přidělené jak v modemu tak PC a telefonu IOS. Vyhabal jsem i starý TP_link modem, který jsem používal před několika lety a který běžel i na IPV6 a teď stejný problém. Zapnu O2 modem a vše jede. Modemy jsem zkoušel u dvou sousedů jenže oni mají VDSL od T-Mobile, ale tam vše jede pritom je to stejné vedení Cetinu. Na O2 lince neřeší cizí modem hlaně pokud funguje jejich a dostal jsem doporučení raději IPV6 na modemu vypnout. Končí mě smlouva a nechce se mě přejít k T-Mobile protože jinak jim vše jede a výpadek jsem snad za dobu 6 let nezaznamenal a jiné možnosti kromě T-Mobile a UPC tu nejsou a k UPC nejdu. Pokud by někdo věděl nebo něco takového řešil budu rád za každou radu.