Prosím, já vím, že jaksi moc zakládám nové témata, ale, prosím, tahle linuxová lama jakou jsem má akutní problém, tak mi prosím prosím promiňte.
Potřebuji udělat LIVE CD (700MB) Debianu SID (NE NOVÝ DISTRO!!!) pro osobní použití, případně prezentaci a možné nainstalování s výběrem SID nebo stable verze... Pro nastínění situace, a aby byla komplikovanější, nemám přístup k instalaci jakéhokoliv distribuce Linuxu, jedině tak na virtualboxu...
Ale v případě, že to není problém, jsem ochoten podstoupit asi cokoliv, abych do 30.03.2011 měl CD s Debianem SID, co dokáže nabídnout jak instalaci též SIDu, tak i stable verzi, asi pomocí netinst. Měl by nabídnout na výběr svobodné i nesvobodné ovladače, jako browser Operu, jako prostředí GNOME a Compiz, plus Kicker z TKD3, případně jen KD3 samotného... Ke komunikaci by měl mít Pidgin doplněný o Skype, a
"custom" emotikonami.
Zvuk nabootování z KDE 3, a využít, nejlíp, vhodně upravené věci z
UFURMIXU 9.10 FINAL (aby se namísto "Ubuntu" Zobrazilo "Debian SID"). V základní výbavě by bylo milé mít Abiword, VLC a samozřejmě nějaký terminál, např. xterm. Měl by zvládat copy2RAM, a vypalovací program, aby se zvládal nakopírovat, ideálně z LIVE session.
Dokázal by někdo posoudit, jestli, a co je možné se seznamu, a jestli se to opravdu vejde na standartní CD? A návod jak, protože chtít, aby to někdo mimo mě dělal, je moc.
Tisíceré díky za případnou pozornost