Už téměř 20 hodin mi tu na stole běží kompilace webkit-gtk na Intel Atom N455 a tak mě napadlo, jestli existují nějací další blázni, kteří provozují Gentoo desktop na nějakém podobném vraku... Tak se nebojte a přihlašte se - kdo má up-to-date Gentoo desktop (tedy s grafickým rozhraním a nějakým webovým prohlížečem) a na čem? Laťku jsem evidentně nasadil celkem vysoko (nízko?), tak se pochlubte, jestli je tu ještě větší blázen
A protože píšu soutěž - Kdo bude mít největší šrot, na kterém provozuje Gentoo, ten vyhraje titul "Stydím se, že používám Gentoo na totálním vraku" a jako vítěz soutěže se bude muset povinně stydět
Pokud by se tu fakt objevil nějaký magor jako já, tak můžeme poměřit sílu našich vraků, chtěl jsem říct strojů, na něčem jednoznačném, třeba jak dlouho trvá kompilace GCC a glibc
Já teď svoje čísla nemám, protože jedu čistou instalaci a ve stage3 už je zmíněné zkompilované, ale jakmile za tři dny dokompiluju webkit-gtk, tak na další týden spustím GCC a glibc
Ultimátně můžeme vyhlásit ještě dodatečného vítěze titulu "Zkompiloval jsem Liberoffice na totálním vraku", pokud se teda někdo odváží...