Ma to ddr1 jestli se nepletu, ale posilat nemusite, dekuju
Leda ze by jste to chtel vyslevene vyhodit..
Jinak VLC je jasna volba a diky za tip s palemoonem, uvidim zda je v repozitu. Chomium tam je urcite, ale toho ze je to zrout se trochu bojim.. Uvidim no. Ted si s tim jdu hrat.
Jdu zkusit ten tiny core, zabere par MB a zbytek disku dat jako swap, dobry napad.. mam tu starou 128MB flashku, tak jeste muzu zkusit dat tiny core na ni a na swap cely disk.. Jdu zkouset a vysledky postnu
Zkusím tu RAM výhledově někde objevit, myslím, že jsem tu někde něco starého měl, ale DDR1 nevím nevím...
Chromium je fakt hodně nabušené. Palemoon by třeba do *buntu měl jít dotlačit celkem v pohodě, SLAX, a další malé distribuce ale asi nebudou úplně Palemoon-friendly. Nicméně já ten prohlížeč provozuju na Pentium M 1.86GHz se 2GB RAM a vcelku to ujde.
Největší pomalost bude kvůli disku. Skoro bych si vsadil, že téměř jakákoliv flashka nebo paměťová karta bude rychlejší. Pokud to teda má USB2.0 ...
Pořád bych uvažoval o rychlé flashce, dá se koupit za 250Kč a chlapům lze říct něco jako "Běží to z flashky, neodpojovat! Až to jednou chcípne (pokud), tak si vezmu flashku zpátky". Jestli jsou v pohodě, postarají se Ti o to, aby se "neztratila".
Jak vytěžit z HW maximum: Gentoo. Ale je to běh na dlouhou trať
Ne, že by byl nějakej problém, ale kompilace budou trvat... dlouho... ještě dýl... na tu dýlku tady není dostatečná maximální velikost příspěvku...
Ale já to an tom Pentiu provozuju a jsem spokojenej. Startuje to rychlejš, než můj o deset let mladší desktop. Jedinou brzdou je... HDD.