Plat nad 100 tisíc pro programátora v Praze

tralala

Re:Plat nad 100 tisíc pro programátora v Praze
« Odpověď #315 kdy: 17. 09. 2018, 17:34:39 »
Cudujem sa, ze kazdy je tu lopata a berie tolke prachy. Chlapci pirulky pirulky :D

to je uz tvoja vec ze neveris, mas dojem ze by som ta tu, na anonymnom roote, chcel ojebavat nejakeho jpu? naco by som to robil? ved si zober nejake bezne kontrakty cez titans freelancers napriklad, tam mas java backend za 5700 ... to su viac menej uplne rovnake cisla.

anonym

« Odpověď #316 kdy: 17. 09. 2018, 17:34:50 »
takove dane bych nikdy v zivote neplatil, to mi muze stat polibit zadek. kdybych mel brat 200k, tak budu zarucene pracovat jen pul roku a nebo s srockem na Seychelach. Nechapu pro to stat takhle dani jako, to si tam nekdo z tech picusaku mysli, ze jim to fakt nekdo bude platit? Nehlede na to, ze takovi lidi maji naprosto minimalni vliv na rozpocet, protoze jich je tak malo. Ktery hnup to tam vymyslel.

tralala

« Odpověď #317 kdy: 17. 09. 2018, 17:39:54 »
takove dane bych nikdy v zivote neplatil, to mi muze stat polibit zadek. kdybych mel brat 200k, tak budu zarucene pracovat jen pul roku a nebo s srockem na Seychelach. Nechapu pro to stat takhle dani jako, to si tam nekdo z tech picusaku mysli, ze jim to fakt nekdo bude platit? Nehlede na to, ze takovi lidi maji naprosto minimalni vliv na rozpocet, protoze jich je tak malo. Ktery hnup to tam vymyslel.

mas pravdu, je to strasne, ja si planujem zarobit na nejaky 2+kk, este to rok dva potrva a spravim to co navrhujes

Mizune

« Odpověď #318 kdy: 17. 09. 2018, 17:57:14 »
Známá pořád shání C# seniory, kilčo by neměl být problém, ale potřebuje fakt kovaný seniory, žádný dělal jsem WinForms rok a teď jsem senior. Minimum bych viděl jako 6-7 let praxe. Jo a občas se jezdí do Německa, ale stačí angličtina. Když necháte kontakt, písnu jí.

Vlado

« Odpověď #319 kdy: 17. 09. 2018, 18:13:32 »
Známá pořád shání C# seniory, kilčo by neměl být problém, ale potřebuje fakt kovaný seniory, žádný dělal jsem WinForms rok a teď jsem senior. Minimum bych viděl jako 6-7 let praxe. Jo a občas se jezdí do Německa, ale stačí angličtina. Když necháte kontakt, písnu jí.

S aktívnou angličtinou a 6 rokmi praxe sa pre nemeckú firmu zamestnám za kilo jedine ak je to v čistom a cesty do Nemecka zahŕňajú štedré diéty. Tí odjebkovia čo fabulujú o vysnívaných platoch sú jedna vec, C# senior za kilo druhá. To by som odmietol, ale nie pre to, o čom tu snívajú prahajzli.

jpu

« Odpověď #320 kdy: 17. 09. 2018, 19:16:32 »
Tak v prepocte z eur na kc mam kilo aj teraz. Do nemecka sa chodi na kontrakt za vacsie prachy.

Tak niektori uz naplnili svoj denny limit a mozu si vyfakturovat dvoje imaginarne prasulky :D. Fakt magori su tu niektori.

jpu

« Odpověď #321 kdy: 17. 09. 2018, 19:20:00 »
Apropo sa celkom divim, ale realita je taka, ze taky lepic kodu, ktory hovno rozumie co je vobec programovanie, berie viac, ako ozajstny programator. Ono vacsinou ti lepici sedia v korporatoch, nic nerobia a myslia si, ze aki su borci, ze kolko oni beru. Skutocnost pride ale neskor. O takych posukov neskor nikto nezakopne

tralala

« Odpověď #322 kdy: 17. 09. 2018, 19:48:42 »
No ja s tebou suhlasim :D ked ma jpu kilo teraz, preco by nemohol mat kilo tralala?

Druha vec je ze si mozno ty myslis jaky si ubermench a nieco lepis dokopy vlastne aj ty, vsetci co robia takto na kontrakty su uplne dobre nahraditelni, samkzrejme ze aj ja a aj ty. Sa mi zda ze musis kodit rovno pre NASA aby si nebol tou prislovecnou lopatou podla teba.

Ja sa za nic nehanbim a nemam uz co komu dokazovat.

jpu

« Odpověď #323 kdy: 17. 09. 2018, 19:55:05 »
Kilo takms nejakym nadcasom, bez nadcasu nie. Ale raz tolko neberie urcite ziadny lepic, ktori tu o tom snivaju kolko beru

tralala

« Odpověď #324 kdy: 17. 09. 2018, 20:11:08 »
Urcite, 200 v cistom je fantazmagoria tomu da snad zapravdu kazdy.

Nikto ale nemoze popriet ze joby za 5 ci 6 k existuju, ved si otvor titans napr. a mas to tam cierne ma bielom.

Niekto ide radsej na hpp a neriesi nic. Nie je na tom nic zle a tiez sa mi uz nechce robit cez sro, ta byrokracia je neskutocna. Niekto sa tymi srackami v sro prebrodi a fakturuje hentake sumy.

Vlado

« Odpověď #325 kdy: 17. 09. 2018, 21:05:02 »
Čo sú to tí lepiči kódu? Zas machrujete blbečkovia?

tralala

« Odpověď #326 kdy: 17. 09. 2018, 21:19:49 »
Poviem ti co je lepic kodu podla mna

Oslovil ma jeden typek ze ai dal spravil backend frontend a ansroid appku firme ale su pre neho pomali a nemaju ma neho cas a zle sa s nimi pracuje.

Pozrel som backend, normalny spring boot, rest, db pod tym, ten kod bol nemastny neslany ale slak ho traf ale co ma dostalo bolo ze to nemalo ANI JEDEN test. Cely backend s asi 30 endpointami bol napisany bez jedineho testu stylom pokus omyl, toto je pre mna definicia cisteho amaterstva a lepicstva a toto v dnesnej dobe produkuju IT firmy a davaju si za to platit. Odstupil som od tej spoluprace lebo sa toho neda chytit bez toho aby sa to nerozpadlo.

Staci?

Vlado

« Odpověď #327 kdy: 17. 09. 2018, 21:35:13 »
Poviem ti co je lepic kodu podla mna

Oslovil ma jeden typek ze ai dal spravil backend frontend a ansroid appku firme ale su pre neho pomali a nemaju ma neho cas a zle sa s nimi pracuje.

Pozrel som backend, normalny spring boot, rest, db pod tym, ten kod bol nemastny neslany ale slak ho traf ale co ma dostalo bolo ze to nemalo ANI JEDEN test. Cely backend s asi 30 endpointami bol napisany bez jedineho testu stylom pokus omyl, toto je pre mna definicia cisteho amaterstva a lepicstva a toto v dnesnej dobe produkuju IT firmy a davaju si za to platit. Odstupil som od tej spoluprace lebo sa toho neda chytit bez toho aby sa to nerozpadlo.

Staci?

A ja Ti poviem príklad z praxe. Úspešná firma vyvíjajúca dlhé roky čisto bankové softvéry, neustále rastúca a testy nepíšu tiež. Takže sú to lepiči?

Wichser

« Odpověď #328 kdy: 17. 09. 2018, 21:46:50 »
slak ho traf ale co ma dostalo bolo ze to nemalo ANI JEDEN test
Třeba použili dostatečně silný typový systém.

tralala

« Odpověď #329 kdy: 17. 09. 2018, 21:58:59 »
slak ho traf ale co ma dostalo bolo ze to nemalo ANI JEDEN test
Třeba použili dostatečně silný typový systém.

Pocuvas sa? :D normalne to tam naprasil sracko javou a vykaslal sa na to