Takze lepic si ty. Spravne sme k tomu dospeli. Vacsinou lepici sedia v korporaciach robiac hovno a beru za to prachy cez titanov. To su lepici, pretoze ta firma potrebuje urgentne lepica a nie cloveka, ktory bude riesit problem poriadne. Testy nezarucuju, ze nie si lepic. V 90tich sa kodilo poriadne. Dnes sme lepici, lebo pouzivame uz hotove frameworky. Dokonca aj na unittesty je framework, takze opat lepic
Ako vies ze robim hovno?

To je trochu odvazne tvrdenie bez toho ze vies kto som a co robim a ake mam za sebou uspechy, ak by si ma stretol v realnom zivote tak by si len sklopil usami. Ja riesim problem poriadne, to ze ty sedis niekde kde lepite neznamena ze lepia vsetci.
Opat tocis o niecom co som nikdy nepovedal. Nikto nepovedal, ze si lepic a lopata preto, pretoze pouzivas hotovy framework. JASNE ze kazdy normalny developer dneska pouziva frameworky.
Ked ich nepouziva, nie je to lepic ani nelepic. Lepit sa daj aj s aj bez frameworkov a vobec nejde o to, ci pouzivas framework alebo nie, aby si bol ci nebol lepicom a lopatou.
Ja by som nikdy nenazval lepica clovekom, ktory pouziva framework - efektivne a na to na co je urceny - pre to, aby firma pre ktoru pracuje dosiahla jeho pracou zisk.
Ja neviem na co ty chodis do prace ale ja tam idem zarobit peniaze a ked mi k tomu cielu pomoze aj framework, tak ho pouzijem. Ked mi ho netreba alebo ked sa vyzaduje naprogramovat nieco "na zelenej luke", no tak spravim to.