Problém s DNS u společnosti Wedos

Koliman

Re:Problém s DNS u společnosti Wedos
« Odpověď #15 kdy: 05. 05. 2018, 14:05:22 »
Mám na to stejný názor jak lojzak.
Ale co to tak čtu nikdy by mě nenapadlo že je možné mít jinou ip pro web s WWW a bez WWW.
weby nedělám a fušuji jen s linuxem.

Ale jako komunita by se mohl najít nějaký znalec osobně mě to vážně zajímá možná by se na to hodil i nějaký článek.

AoK si debil? Racionální chování je když má člověk problém a bude ho řešit.
To že se tady někdo na něco zeptá se ti zdá jako neracionální chování???

Za mě má plus že to chce řešit a dozvědět se jak to vlastně je když to ani u wedosu nevědí.

« Odpověď #16 kdy: 05. 05. 2018, 14:20:20 »
Mám domény u různých registrátorů i s webhostingem,
Používání různorodých služeb u jiných společností, si člověk udělá přehled co a jak pracuje a co naopak ne.

U mě nastal problém se kterým si bohužel ani já nevím rady, a zajímá mě jak tento problém nastal, a co podle údajů které jsem zaslal dokáže přečíst a zjistit kvalifikovaná osoba.

Zatím se nikdo takoví nenašel.

Prcek

« Odpověď #17 kdy: 05. 05. 2018, 14:33:46 »
Martine mas smulu tady si na rootu kde posledni dobou odpoved je neco jako zazrak.
Presto doufam ze ti udelam radost: https://streamable.com/yyfp8

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 05. 05. 2018, 14:43:29 »
@JardaP Zase budeš řešit pi*oviny? co je ti kur*a potom.

Jezis, promin, ale me vazne zajjima, k cemu je komu dobra domena se jmenem, ktere prakticky nejde napsat. Tak doufam, ze jsem ti zkazil cely vikend a trhni si nohou.

« Odpověď #19 kdy: 05. 05. 2018, 14:55:10 »
@JardaP Zase budeš řešit pi*oviny? co je ti kur*a potom.

Jezis, promin, ale me vazne zajjima, k cemu je komu dobra domena se jmenem, ktere prakticky nejde napsat. Tak doufam, ze jsem ti zkazil cely vikend a trhni si nohou.

Vy neumíte napsat "xn--bgaa.eu"? A jak už jsem jednou psal mě se tato adresa dobře pamatuje.

Prakticky je web stránka "facebook.com" třetí nejnavštěvovanější stránkou na světě, a má osm znaků v názvu když nepočítám koncovku.
Moje adresa má stejný počet znaků "xn--bgaa.eu" a dokonce má kratší koncovku. :-)

Van

« Odpověď #20 kdy: 05. 05. 2018, 15:10:00 »
Tomu se rika ster. Je fakt ze ma vlastne alias k domene zadarmo.
Takovej problem beznej smrtelnik neresi.

Me osobne vadi jak se k nemu zachovali. Kdyz je nejaky problem napisu ze je opravem a taky bych mel napsat proc problem nastal.

Co me vadi ze tady resime opravdu jine veci je tady vubec nekdo kdo ma aspon znalosti jako původni tazatel a dokaze neco napsat k problemu zatim se asi nikdo vazne nenasel ja to urcite taky nebudu.

pepan

« Odpověď #21 kdy: 05. 05. 2018, 16:01:36 »
Jinak nevím proč by si měl brát prášky mě jeho dutaz připadá slušný a ptá se přesně na určitou věc.
Otázkou je jestli se najde někdo kdo nebude psát blbosti a opravdu napíše jak to DNS v tomto případě pracuje.

Nechtel jsem nikoho urazet (to bych ostatne udelal jinak)... Ale prijde Vam toto jako normalni prispevek? 3/4 jsou nejaka emocionalni omacka - kdo, s kym, kde a proc... Ten zbytek resi naprosto zbytecnou vec a je napsany jak od ditete z druhe tridy. Vynecham to, ze autor pouziva formulace typu: vynecham  XXX a v nasledujici vete XXX popise :) Je v tom prispevku nejaky relevantni dotaz nebo neco s cim mu mohou ostatni pomoci (krome rady, at vyuzije jiny hosting)?

Bejk

« Odpověď #22 kdy: 05. 05. 2018, 16:20:06 »
Pokazde se najde debil ale ty stojis za to, pise normalne a je videt ze toho dost vynechal takze se mu nedivim ze to napsal tak jak to napsal.

A pamatuj si jednu vec pravdou urazit nikoho nemuzes.
A ze se na nic nepta? Tak to jses asi tuplem debil a necetl si to cele.

Honza

« Odpověď #23 kdy: 05. 05. 2018, 16:56:48 »
Martine omlouvám se ti za rootaky,

Je smutné že napíšeš vše ve zkratce, a stejně se tě někdo zeptá proč a jak máš tuhle doménu. Když je to naprosto irelevantní.
Dokonce se potom najde někdo ještě hloupější kdo má tu drzost si stěžovat a nechápe proč si o tom napsal to co si napsal.
Pro mě je to hodně poučné jak funguje právo v praxi to si málo lidí zde uvědomí.

Doufám že vše dopadne dobře.

ZastupceBoha

« Odpověď #24 kdy: 05. 05. 2018, 17:22:27 »
Kde je ten bůh Petr Krčmář když ho člověk potřebuje :-D
Jako problém to je zajímavý jako fakt že se to může stát každému už je to k zamyšlení.
Je svoboda může si psát co chce a jak chce a hlavně jestli je to pravda.

Popravdě je to zajímavější jak polovina článku zde.
Pro mě jedinej web bez www kde existuje nebo existoval jiný obsah stránky :-D

SLime

« Odpověď #25 kdy: 05. 05. 2018, 17:56:27 »
Nejvtipnejsi je na tom ta reklama WEDOS SLEVA 55% na root.cz kterou stejne diky adblocku nikdo nevidi :-D
Po tomhle bych tam dal novou reklamu Omlouvame se.
Jinak chape nekdo ze si tazatel vlastne nestezuje na spolecnost ale jak s nim bylo zachazeno?
Nereknu kdyby to byl blbec ale kdyz jim to takhle vse napise. A oni si to stejne neprectou :-D

Jinak 750 Zhlednuti a nikdo nenapsal ani bu k dotazu.
Moc bych netvrdil ze je tady nekdo chytrejsi jak tazatel :-D

lojzak

« Odpověď #26 kdy: 05. 05. 2018, 19:00:54 »
Nereknu kdyby to byl blbec ale kdyz jim to takhle vse napise. A oni si to stejne neprectou :-D

Jinak 750 Zhlednuti a nikdo nenapsal ani bu k dotazu.
Moc bych netvrdil ze je tady nekdo chytrejsi jak tazatel :-D

No to je právě ten problém. Příspěvek obsahuje velké množství nepodstatných informací.

K samotnému problému:
1) Určitě byl problém s DNS Wedosu. Aktuálně už ale vrací pro www.xn--bgaa.eu správnou IP adresu.
2) Problém se podruhé nepodařilo replikovat kvůli redirect cache prohlížeče.
3) DNS je špatně nastavené, chybí ti DNSKEY.

« Odpověď #27 kdy: 05. 05. 2018, 19:39:15 »
Mám nastavený prohlížeč tak, aby po každém ukončení mazal veškerá uložená data i cache.
Přesto se mi po několikátém požadavku, podařilo opět docílit toho že zase vidím: https://prnt.sc/je4sbs
A to stejné se mi podařilo v prohlížeči TOR: http://prntscr.com/je4vyu

Podle mě je problém že některé NS wedosu mají stále starou IP adresu pro mojí doménu.
Jestli je problém někde jinde, nebo něco dělám špatně mile rád budu poučen, proto jsem zde psal.
« Poslední změna: 05. 05. 2018, 19:40:52 od MartinP22 »

Nirk

« Odpověď #28 kdy: 05. 05. 2018, 19:58:15 »
Pro lojzak Hovno tomu rozumim ale jak je mozne kdyz to uz nedela.
Ze se me taky povedlo to co jemu? taky tam vidim TEST 6. ?

Lol Phirae

« Odpověď #29 kdy: 05. 05. 2018, 20:01:57 »
Podle mě je problém že některé NS wedosu mají stále starou IP adresu pro mojí doménu.
Jestli je problém někde jinde, nebo něco dělám špatně mile rád budu poučen, proto jsem zde psal.

Podle https://twitter.com/WEDOS_status se jim dneska sype jeden stroj za druhým, asi bych to nechal na několik dní koňovi a pak odešel jinam.