OTRS
Suhlas, je to super system. Z OTRS sa daju posielat maily, do konkretneho TT posles prispevok z mailu atd. napr. Jira spemenute ukony vobec nevie.
To ze by bol "super" si netrufam tvrdit. Asi jedine, co mi je na OTRS sympaticke, je ze som cital, ze pouzity jazyk je Perl ... ale do zdrojaku som zatial nepozeral.
Musim pouzivat v praci OTRS a JIRA. Obe su nanuteny software, ktory nemam moc rad.
Moj nazor:JIRA sa ovela lepsie pouziva ako OTRS a clovek si na to rychlo zvykne.
OTRS, ktore poznam - je pre mna zlozite a neprehladne. Pise sa do toho zle do maleho okienka v ktorom treba rolovat, takze ked tam das par screenshotov tak zachvilu nevies co si napisal na zaciatku. Attachmenty lahko prehliadnes - su v separatnej zalozke. Ci je ticket master alebo slave to je tiez vidiet iba v malom okienku, takze clovek co to nepouziva casto si to nevsimne. Takze podla mna dost chaos.
No netrufam si tvrdit, ze OTRS je vseobecne take zle. Nam to totiz implementovala nejaka firma na zaklade nasich poziadaviek. Mozno iba oni nam to tak zhovadili a to je dovod, preco sa mi to nepaci