co znamená duchařina a zvláště technická?
Nejaky problem so zariadenim na ktory nexistuje normalne racionalne vysvetlenie... Napr. som bol svedkom toho, ze jednemu panovi moj "oblubeny" windows 10 odpajal a pripajal monitor ked bol ten pan v pracovnom strese - normalne monitor zhasol, ozval sa zvuk odpajaneho zariadenia, o sekundu nato sa znova pripojil (za zvuku pripajaneho zariadenia) a tak dokola cca 10-krat nasledne chvilu vydrzal a potom dalsia seria, a toto robil hajzel cely den, kym sa pan neukludnil - vtedy bol klud... ostatnym kolegom co pracovali za tym istym pc sa to stalo mozno raz za tyzden... technik bol z toho na prasky - pc bol v poriadku, vymenil sa vsetok hardver, aj monitor, kable, klavesnica a mys sa dala bezdrotova, odstranili sa dalsie spotrebice ktore tam pouzivali, preinstaloval sa windows, odstranili sa vsetky nepotrebne programy, zakazal aj internet, dala sa ina graficka karta, nic nepomohlo akurat ostatnym to prestalo robit uplne... len jemu to ten pc robil... jedine co sa podarilo odsledovat je, ze to nerobi na windows xp... co som pocul tak, tomu panovi to zacalo robit aj doma, kde vraj od nervov vyhodil pc von oknom... bolo by mi to cele na smiech keby som nestravil den pozorvanim jeho prace ci nahodou nerobi nejaku vec, ktoru ostatny nerobia a ktora sposobuje nejaky problem s grafikou ci monitorom, a behala mi z toho husia koza... nepodarilo sa prist na to kde je problem...