Bluetooth myš se seká když mám bluetooth sluchátka

mikrom

Re:Bluetooth myš se seká když mám bluetooth sluchátka
« Odpověď #15 kdy: 01. 04. 2018, 21:32:58 »
Chtěl bych kompletně přejít na bezdrátovou klávesnici, myš a sluchátka, ale narazil jsem na problém.
Zober si sadu od Logitech: klavesnica + mys s jednym USB dongle. Je to spolahlivejsie ako BT zariadenia.

anonym

« Odpověď #16 kdy: 01. 04. 2018, 22:00:01 »
Chtěl bych kompletně přejít na bezdrátovou klávesnici, myš a sluchátka, ale narazil jsem na problém.
Zober si sadu od Logitech: klavesnica + mys s jednym USB dongle. Je to spolahlivejsie ako BT zariadenia.
[/quote

A  ten přenos tam není bluetooth?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01. 04. 2018, 22:16:44 »

Nevim, co delaji ted, ale byval to bazmek na USB nebo PS/2 a nebyl to BT.

mikrom

« Odpověď #18 kdy: 01. 04. 2018, 22:22:26 »
[/quote

Neviem ako to maju, ale nekonfiguruje sa to ako BT. Ze treba najst a potvrdit BT device. Jednoducho technologia Logitech funguje.

Johny Cash

« Odpověď #19 kdy: 01. 04. 2018, 22:27:19 »
Proč jsi to neřešil, než sis to pořídil, co? :-)

Když máš Meka, tak prostě víš, že ty zařízení spolu otestovali.
(Sám mám MBP + Wireless Keyboard + externí Trackpad + drátovou myš od Steel Series (líbila se mi) píchnutou do monitoru) do toho používám Air Drop na iPad a iPhone.

Všechno naprosto bez problémů.

Jo mám jablko. Už od 2007. A sociální stigma mě fakt netrápí. Navíc zlatokopky poslední dobou prý stejně spíš letí na Samsung. (čti iPhone má stejně už každá čárka...)

Když ale používáš věci, který spolu nikdo neotestoval, tak se nediv.

Zjisti si víc o hardware (specifikace atd) a o tom, jak ty zařízení fungují. Na základě toho si potom vygoogli, čím to může být...

Jako já kdysi... ;-)

kkt1

« Odpověď #20 kdy: 01. 04. 2018, 22:31:56 »
nejlepsi je stejne kabel....

MasoxCZ

« Odpověď #21 kdy: 02. 04. 2018, 10:41:47 »
Proč jsi to neřešil, než sis to pořídil, co? :-)

Když máš Meka, tak prostě víš, že ty zařízení spolu otestovali.
(Sám mám MBP + Wireless Keyboard + externí Trackpad + drátovou myš od Steel Series (líbila se mi) píchnutou do monitoru) do toho používám Air Drop na iPad a iPhone.

Všechno naprosto bez problémů.

Jo mám jablko. Už od 2007. A sociální stigma mě fakt netrápí. Navíc zlatokopky poslední dobou prý stejně spíš letí na Samsung. (čti iPhone má stejně už každá čárka...)

Když ale používáš věci, který spolu nikdo neotestoval, tak se nediv.

Zjisti si víc o hardware (specifikace atd) a o tom, jak ty zařízení fungují. Na základě toho si potom vygoogli, čím to může být...

Jako já kdysi... ;-)

To je právě požehnání a zároveň prokletí Macka. Za ty prachy máš záruku, že co má na sobě jabko, to (někdy jen v rámci svoji generace, zpětnou kompatibilitu samozřejmě nejde držet věčně) spolu funguje. Na druhou stranu dost často (IMO většinou) funguje JENOM to a nic dalšího.
Ale to je každého volba a každej dostane jenom to, co je ochoten si zaplatit.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 02. 04. 2018, 11:11:27 »
nejlepsi je stejne kabel....

To je, ale ted jeste, jestli na to ma Mac porad jeste konektivitu a podeziram, ze ne.

Sten

« Odpověď #23 kdy: 02. 04. 2018, 11:20:18 »
jak to pak dela apple kdyz to funguje? Schvalne si pustim hudbu do sluchatek, pohybuji mysi, klepu na klavesnici a ono to funguje... Ma imac 2 prijimace?
To jsou sluchátka používající standardní SBC A2DP nebo applí s nějakým proprietárním formátem? Se SBC A2DP sluchátky to nebude fungovat ani na Macu.

Bluetooth mysi su vseobecne problematicke. Ja som mal doteraz dve BT mysi a ani jedna nebola dobra: Prva bola Genius so starym notebookom a teraz som s novym notebookom dostal od zamestnavatela takuto: https://www.alza.cz/dell-wm527-cerna-d4587772.htm?o=6
Velmi casto sa zasekava a musim siahnut na touchpad aby sa rozbehla. Ked som bol s notebookom na skoleni kde bolo v jednej miestnosti 10+ ludi, tak to bolo uplne zufale. Prave v kritickej situacii, ked som musel nieco nakonfigurovat, mys ma nechala v stichu, uplne prestala fungovat a musel som pouzivat iba touchpad. Naproti tomu moja stara mys Logitech Anywhere MX, ktora ma USB dongle mi toto nikdy nerobi (akurat ze zabera 1 USB port)

Já mám ThinkPad Bluetooth Laser Mouse a kromě toho sekání při přehrávání hudby na stejném přijímači jsem s ní problémy nikdy neměl.

kkt1

« Odpověď #24 kdy: 02. 04. 2018, 11:42:46 »
jak to pak dela apple kdyz to funguje? Schvalne si pustim hudbu do sluchatek, pohybuji mysi, klepu na klavesnici a ono to funguje... Ma imac 2 prijimace?
To jsou sluchátka používající standardní SBC A2DP nebo applí s nějakým proprietárním formátem? Se SBC A2DP sluchátky to nebude fungovat ani na Macu.

Bluetooth mysi su vseobecne problematicke. Ja som mal doteraz dve BT mysi a ani jedna nebola dobra: Prva bola Genius so starym notebookom a teraz som s novym notebookom dostal od zamestnavatela takuto: https://www.alza.cz/dell-wm527-cerna-d4587772.htm?o=6
Velmi casto sa zasekava a musim siahnut na touchpad aby sa rozbehla. Ked som bol s notebookom na skoleni kde bolo v jednej miestnosti 10+ ludi, tak to bolo uplne zufale. Prave v kritickej situacii, ked som musel nieco nakonfigurovat, mys ma nechala v stichu, uplne prestala fungovat a musel som pouzivat iba touchpad. Naproti tomu moja stara mys Logitech Anywhere MX, ktora ma USB dongle mi toto nikdy nerobi (akurat ze zabera 1 USB port)

Já mám ThinkPad Bluetooth Laser Mouse a kromě toho sekání při přehrávání hudby na stejném přijímači jsem s ní problémy nikdy neměl.
sluchatka mam bose quietcomfort35, standard netusim

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 02. 04. 2018, 23:47:39 »