Citace: JardaP . 31. 03. 2018, 21:48:58Nic Rootu nebrani, aby zavedl rubriku, ve ktere se lidi muzou vykecavat o hovnu a prispevky starsi pul roku budou automaticky mazany, aby Root nevytekl z diskoveho pole. Treba by to uklidilo hlavni diskuse.Rika clovek s 10 662 prispevky ... kolik si myslis, ze z tech zvratku je kvalitnich ty neziskovko?
Nic Rootu nebrani, aby zavedl rubriku, ve ktere se lidi muzou vykecavat o hovnu a prispevky starsi pul roku budou automaticky mazany, aby Root nevytekl z diskoveho pole. Treba by to uklidilo hlavni diskuse.
... Tak proč vyhazovat z rootu každého člověka, za to, že neodborně diskutuje o nějakém "Ovarovi", ...
Pane Krčmář mě tady chybí nějaká underground diskuze, něco jako je dev/null. Často si tady chci popovídat, chodí tady inteligentní lidi, kolegové, a není tady na to prostor. Možná by se lidi v dev null vybili z trolení, řekli co říct chtějí a bylo by to. Co vy na to?
Citace: Konšpirátor rešpirátor 01. 04. 2018, 11:44:54... Tak proč vyhazovat z rootu každého člověka, za to, že neodborně diskutuje o nějakém "Ovarovi", ...Jak se "neodborně diskutuje o nějakém "Ovarovi""?
Citace: hawran diskuse 01. 04. 2018, 17:36:34Citace: Konšpirátor rešpirátor 01. 04. 2018, 11:44:54... Tak proč vyhazovat z rootu každého člověka, za to, že neodborně diskutuje o nějakém "Ovarovi", ...Jak se "neodborně diskutuje o nějakém "Ovarovi""?Laicky diskutují o různých politických figurách, které znají z TV.
Poslední slova tvého cancu mi říkají, že kvalitě Jardových příspěvků ty se ani zdaleka nepřibližíš...
Už nejsme v roce 2001, kdy J.X.D psal články o tom, jak linux na desktopu není pro normální lidi.
K tomu přeci úspěšně slouží diskuze u sobotních komixů ;-)
Jasně že laicky, ještě aby do toho tahali náboženství.
Citace: hawran diskuse 01. 04. 2018, 17:34:42Poslední slova tvého cancu mi říkají, že kvalitě Jardových příspěvků ty se ani zdaleka nepřibližíš...On ten chudak proste nemuze stravit fakt, ze uplne vsechny me prispevky jsou kvalitni.
Citace: Jester 01. 04. 2018, 20:04:48Jasně že laicky, ještě aby do toho tahali náboženství.Na to mame Ivana Noveho, ktery vam Ovara vysvetli z pozice protestantskeho krestanstvi.
Citace: JardaP . 01. 04. 2018, 21:53:31Citace: hawran diskuse 01. 04. 2018, 17:34:42Poslední slova tvého cancu mi říkají, že kvalitě Jardových příspěvků ty se ani zdaleka nepřibližíš...On ten chudak proste nemuze stravit fakt, ze uplne vsechny me prispevky jsou kvalitni.z 10 662 na 10 675 za den, jasny, ty ses etalon kvality = mistni zumpy.