1. Objevil se mi v poště email o novém příspěvku ve fóru (macik a jeho věčné problémy s jabkem).
K mému velkému překvapení ale už odkazovaný příspěvek v diskusi nebyl, prostě "byl zmizelej".
Pak jsem si uvědomil, že tam vlastně nevidím ani svůj příspěvek, :-).
A měl bych na dané téma pár otázek:
1.1. CO Vás vede k tomu, mazat příspěvky, kterí jsou reakcí na donekonečna se opakující trolení jedince, který si vymýšlí neuvěřitelné "problémy", nedá si poradit a generuje ty problémy ad nauseam?
1.2. Podle JAKÝCH měřítek určujete, "co ještě ano a co už teda fakt ne-e"?
Obzvláště u reakcí na toho tro(t)a?
(příspěvek, který mne vyprovokoval k tomuto byla ta klasická řada těch smajlíků, NIC hrubého (a teď nemluvím o tom svém))
2. Na dané téma tu vznikla diskuse
Neuvažujete o zavedení moderovaných diskusí?, která nakonec skončila jako zamčená, s minimální reakci root-u.
Takto to vypadá, že se root něčeho lekl a nepříjemné téma radši uklidil a "nic se nestalo".
Rád bych tu veřejně uvedl, že jste opět poslední příspěvky "zcenzurovali", co vím, zmizela klasická, nestoudná bolševická agitka jednoho místního rudého dementa a moje (ano, už docela hrubá reakce) na něj.
A opět se musím zeptat:
2.1. Co Vás vedlo k tomu, diskusi zamknout a poslední příspěvky odstranit?
2.2. Bez slůvka vysvětlení?
Ať každý vidí, kam až jsme to dopracovali a kam až jsou už někteří jedinci ve své drzosti schopni zajít.
Já osobně se za svůj postoj nestydím a stojím si za ním...
PS: Když už Vám off-topic příspěvky vážně vadí, tak to klidně mazejte, s tím problém nemám, je to ale mazejte důkladně a bez výjimek.
(a nebudu tu naznačovat, že se možná ten hnůj od některých rádoby-kontroverzních grafomanů hodí)
PPS:
Při odesílání příspěvku nastala následující chyba:
Nebylo zadáno jméno.
Nebyla zadána e-mailová adresa.
? ? ? ?