Problém Androidu je, že reálně není jenom jeden. Když máte WP nebo iOS, tak vždy to máte od jednoho výrobce, kdežto Androidů máte celou řadu, protože si ho pořád pošukové ze Samsungu, Huawei a dalších braků mrví. Ještě ke všemu se o ty telefony pak ani nestarají - updaty na 2-3 roky, to je prostě směšné. Já v žádném případě mobil 2 roky nemám. iPhone 4S už mám tak roky 4 a pořád je to relativně výborný mobil, který umí všechno (jen mu chybí čtečka prstů)
Mám třeba v ruce zrovna Samsung galaxy tab 3, nebyl moc drahý, koupil si ho kdysi tatík, ale můj názor na něj je, že ten tablet je takový shit, že by mělo být nelegální něco takového vůbec u nás prodávat. Pokud lidi nutně chtějí mít nějakou šunku, tak ať si koupí tablet či mobil z bazaru, je to pořád lepší než mít nový takovýhle křáp. Je to porstě holý podvod. Seká se to novotí tak neskutečně a OS nadstavba je tak hnusná a zprzněná, že to je opravdu na pováženou, co je Samsung a firmu. A je škoda, že zrovna Samsung je brán jako nejlepší výrobce android zařízení, protože žádná seriozní firma by nikdy nemohla takový neskutečný křáp vůbec vypustit ven mezi lidi. To co se děje u Androidu je opravdu smutné. Já měl za život Androidy 2 a byly to shity, rači jsem si měl zajít na bazoš.cz a koupit použitý iphone.