Showmax jaký je zaměstnavatel ?

anon

Re:Showmax jaký je zaměstnavatel ?
« Odpověď #15 kdy: 20. 03. 2018, 10:32:38 »
... tam museji mit sakra nouzi o lidi, kdyz si museji delat takto reklamu na foru

onanym

« Odpověď #16 kdy: 20. 03. 2018, 18:33:36 »
Pracovat v Showmaxu je prý jako si dávat čokoládový dort s kečupem a hořčicí :D

Jester

« Odpověď #17 kdy: 20. 03. 2018, 18:54:38 »
... tam museji mit sakra nouzi o lidi, kdyz si museji delat takto reklamu na foru
Nouze o lidi je v (nejen) IT neskutečná a vzhledem ke všeobecné debilizaci naši společnosti se to bude jen zhoršovat. Najít člověk s netriviálními znalostmi a lidským chováním je velice obtížné, člověk čím dál tím častěji naráží na pologramotné burany.

fsgdsfgsdfgsdf

« Odpověď #18 kdy: 20. 03. 2018, 19:06:16 »
v kazde firme je neco lepsiho a neco horsiho.
kazdy si to musi sam vyzkouset, jak mu to sedne.
neni firma, ktera by se zalibila lidem vsem.

Ostříž

« Odpověď #19 kdy: 20. 03. 2018, 19:18:47 »
Zajímavé, díky outsider. Popravdě, říkat dnes o někom v českém IT, že je arogantní, je jako říkat, že voda v moři je slaná. Mimochodem, co je na Showmax produktu beta? Google mapy byly (nevim stále jsou) dlouhou dobu taky beta a všichni to směle používali.

Zatím to vypadá, že bych se šel do Showmaxu podívat a pobavit se. I když Arne a Anna mluví zaujatě z pohledu Showmaxáků, nepřipadaj mi arogantně.

Našel by se někdo další s konstruktivním komentářem? Potkali jste se někdy s někým ze Showmaxu? Nějaké klady / zápory? Případně proč? Zajímají mě osobní zkušenosti. Z fotky prd poznáš.

Heh, taková průhlednost. Maškeráda. Prý "uchazeč" ;D

0x1000

« Odpověď #20 kdy: 20. 03. 2018, 20:09:16 »
V Showmaxu je vše sluníčkové a ideální, jasně..
To raději půjdu do firmy, která na rovinu přizná, že má i nějaké problémy..

pracovnik

« Odpověď #21 kdy: 20. 03. 2018, 20:34:55 »
Pracoval som tam 6 mesiacov. Firma v pohode, na peniaze skorej bieda. Osobny rozvoj 0,0 nic. Kurzy - skolenia funguju na systeme spytaj sa kolegu. Najviac mi vadilo to co sme kto sme. Ake sme super firma problemy nemame a aj ked mame tak sa tvarime ze nemame. Chran ta boh ak nesadnes kazdemu alebo niekto tebe. Inak ako hovorim pracovne podmienky az na skolenia/peniaze mas klud.

homeoffice_slaker

« Odpověď #22 kdy: 27. 03. 2018, 00:26:02 »
je moznost homeoficu?

retraktor

« Odpověď #23 kdy: 27. 03. 2018, 07:54:43 »
Nechápou význam zkušební doby (Admin-Praha). Připravte se na tvrdý výslech UNIX/Linux internals. Pak si zaprogramujete v Pythonu, ale nebude to radost, zírají přes ramena a do toho se radí, nemají čas proto spěchej a dej si majzla abys to nezkonil. Ze shitmaxu se pak již neozvali, i když slibovali, že se ozvou v každém případě.
Koukám že stále hledají a to už nejméně od září. Tak to musím panáčkům doporučit, aby přestali se stress testy na první oko a raději dali příležitost nováčkovi něco dokázat, od toho je zkušebí doba.

Francoi

« Odpověď #24 kdy: 27. 03. 2018, 09:59:38 »
Nechápou význam zkušební doby (Admin-Praha). Připravte se na tvrdý výslech UNIX/Linux internals. Pak si zaprogramujete v Pythonu, ale nebude to radost, zírají přes ramena a do toho se radí, nemají čas proto spěchej a dej si majzla abys to nezkonil. Ze shitmaxu se pak již neozvali, i když slibovali, že se ozvou v každém případě.
Koukám že stále hledají a to už nejméně od září. Tak to musím panáčkům doporučit, aby přestali se stress testy na první oko a raději dali příležitost nováčkovi něco dokázat, od toho je zkušebí doba.

jo tohle jsem zazil v Gemalto   testy ohledne ohledne oraclu, linuxu, siti , ansible, perl bash, + matematicke testy , prosel jsem a nabidli mi famozni plat 65 000 KC, tak jsem nato ani neodepsal

potom jsem se doslech od ex zamestnancu ze naroky jsou vysoke ale polovinu veci nevyuzijes a zapomenes 

Anna Hlaváčková

« Odpověď #25 kdy: 28. 03. 2018, 16:22:35 »
je moznost homeoficu?

Ano, máme home office 2 dny v týdnu, dá se v případě potřeby i protáhnout na víc dní