Showmax jaký je zaměstnavatel ?

freedude

Showmax jaký je zaměstnavatel ?
« kdy: 19. 03. 2018, 09:10:31 »
Máte někdo zkušenost s tímto zamestnavatelem? Díky
https://tech.showmax.com/open-positions/

pracka666

Re:Showmax jaký je zaměstnavatel ?
« Odpověď #1 kdy: 19. 03. 2018, 11:59:48 »
Hele jsou nejvic v pohode. Maj i popkornovac, kterej jede na plny obratky!

Arne Rusek

« Odpověď #2 kdy: 19. 03. 2018, 13:39:19 »

Popkornovac byl jen pronajaty... nechce se nam ho cistit :) Ted vazne, byl pronajaty na konferenci a mozna bude zpet s dalsimi konferencemi :) Pokud by bylo treba muzeme zkusit poridit, ale aktualne tady neni. Jen abychom predesli nedorozumneni ;-)

A jinak dik, clovek se snazi a mysli si to, ale je fajn to cist. Urcite jsme tady nejvic vpohode, napiste a stavte se, i kdyby jen na pokec :) Jsme tady vsichni zapaleni inzenyri :)

Mame spoustu cool hracek a projektu nejen kolem jidla :) A lidi jsou tady bezvadni.

Arne

freedude

« Odpověď #3 kdy: 19. 03. 2018, 14:25:09 »

Popkornovac byl jen pronajaty... nechce se nam ho cistit :) Ted vazne, byl pronajaty na konferenci a mozna bude zpet s dalsimi konferencemi :) Pokud by bylo treba muzeme zkusit poridit, ale aktualne tady neni. Jen abychom predesli nedorozumneni ;-)

A jinak dik, clovek se snazi a mysli si to, ale je fajn to cist. Urcite jsme tady nejvic vpohode, napiste a stavte se, i kdyby jen na pokec :) Jsme tady vsichni zapaleni inzenyri :)

Mame spoustu cool hracek a projektu nejen kolem jidla :) A lidi jsou tady bezvadni.

Arne

Popkornovač si pronajímáte a jste všichni skvělí. Děkuji za informaci.

blek

« Odpověď #4 kdy: 19. 03. 2018, 16:22:51 »
A to mel napsat, ze jsou arogantni amateri?

Anna Hlaváčková

« Odpověď #5 kdy: 19. 03. 2018, 16:53:43 »
Rovnou předesílám, že v Showmaxu mám na starosti nábor, takže moje odpověď asi může být brána jako trochu zaujatá.

Já jsem nadšená. Takhle spokojená jsem nikde jinde nebyla.
Plus jsou za mě na prvním místě lidi a přístup - na všem se tu dá domluvit, nemám pocit, že musím rozlišovat v komunikaci mezi kolegou a nadřízeným. Volná pracovní doba mi taky vyhovuje, protože být v práci přesně v 8 bylo vždycky utrpení pro mě i zaměstnavatele.
Mínusů moc nemám. Možná někdy je práce fakt hodně a nestíhám, ale jsem s tím schopná žít.

Těžko se to takhle předává, asi souhlasím s Arnem, že asi stojí za to se u nás někdy zastavit a podívat se sám. Každému vyhovuje něco jiného, takže takhle po netu se těžko zkušenost dá předat a vždycky to vyzní trochu uměle.

v

« Odpověď #6 kdy: 19. 03. 2018, 17:01:47 »
Rovnou předesílám, že v Showmaxu mám na starosti nábor, takže moje odpověď asi může být brána jako trochu zaujatá.

Já jsem nadšená. Takhle spokojená jsem nikde jinde nebyla.
Plus jsou za mě na prvním místě lidi a přístup - na všem se tu dá domluvit, nemám pocit, že musím rozlišovat v komunikaci mezi kolegou a nadřízeným. Volná pracovní doba mi taky vyhovuje, protože být v práci přesně v 8 bylo vždycky utrpení pro mě i zaměstnavatele.
Mínusů moc nemám. Možná někdy je práce fakt hodně a nestíhám, ale jsem s tím schopná žít.

Těžko se to takhle předává, asi souhlasím s Arnem, že asi stojí za to se u nás někdy zastavit a podívat se sám. Každému vyhovuje něco jiného, takže takhle po netu se těžko zkušenost dá předat a vždycky to vyzní trochu uměle.
hm, podle fotek dost nepříjemné prostředí

homeoffice

« Odpověď #7 kdy: 19. 03. 2018, 17:22:14 »
jak je to s homeofficem u Vas ?
Dekuji

Tomáš Roll

« Odpověď #8 kdy: 19. 03. 2018, 17:55:04 »
Děti, běžte si hrát do Showmaxu. Mají tam popkornovač a autíčka. A když jste hodní, dají vám obrázek jednorožce.

Tomáš Roll

« Odpověď #9 kdy: 19. 03. 2018, 17:57:43 »
PLYŠÁK, SLADKOSTI A MALOVÁNÍ. UTRPENÍ PADESÁTNÍKA V SOFTWAROVÉ FIRMĚ
https://finmag.penize.cz/recenze/310894-plysak-sladkosti-a-malovani-utrpeni-padesatnika-v-softwarove-firme

pajina

« Odpověď #10 kdy: 19. 03. 2018, 17:58:45 »
A jak je to s kytičkama u Vás, můžou se pěstovat na okně a i na stole?

A co kopírku, máte?

Děkuji

linux-kral

« Odpověď #11 kdy: 19. 03. 2018, 18:04:27 »
openoffice - cisty fail. v tom bude robit len lopata prerobena na ajtaka zo specializacie kuchar-casnik. a platy pod 80 000czk. hladaj dalej.

outsider

« Odpověď #12 kdy: 19. 03. 2018, 18:35:19 »
Za mne letem svetem, co jsem mohl poznat zvenka:

- lidi jsou dost namysleni na sebe/firmu, nedokazu posoudit, zda pravém  nebo ne
- trochu se bojim spolecnosti, co si zakladaji na tom, jak jsou cool.
- s nekym by mne pracovat bavilo, s nekym ne, i dalsi ohlasy co znam na lidi ze SM nejsou vzdy jen nadsene, tak jako vsude
- jsou postaveni na existenci jednoho "beta" produktu, musis zvazit sam, co to pro Tebe znamena za moznosti, výhody  a nevyhody, kolik Ti je, kam míříš dál
- práce  je tam asi dost, ohodnocení spis prumerne (z doslechu)

uchazec

« Odpověď #13 kdy: 20. 03. 2018, 08:07:17 »
Zajímavé, díky outsider. Popravdě, říkat dnes o někom v českém IT, že je arogantní, je jako říkat, že voda v moři je slaná. Mimochodem, co je na Showmax produktu beta? Google mapy byly (nevim stále jsou) dlouhou dobu taky beta a všichni to směle používali.

Zatím to vypadá, že bych se šel do Showmaxu podívat a pobavit se. I když Arne a Anna mluví zaujatě z pohledu Showmaxáků, nepřipadaj mi arogantně.

Našel by se někdo další s konstruktivním komentářem? Potkali jste se někdy s někým ze Showmaxu? Nějaké klady / zápory? Případně proč? Zajímají mě osobní zkušenosti. Z fotky prd poznáš.

Jan Špitálník

« Odpověď #14 kdy: 20. 03. 2018, 10:13:32 »
Zatím to vypadá, že bych se šel do Showmaxu podívat a pobavit se. I když Arne a Anna mluví zaujatě z pohledu Showmaxáků, nepřipadaj mi arogantně.

Našel by se někdo další s konstruktivním komentářem? Potkali jste se někdy s někým ze Showmaxu? Nějaké klady / zápory? Případně proč? Zajímají mě osobní zkušenosti. Z fotky prd poznáš.

Ahoj!

já se rád přidám k řadám "zaujatých" zaměstnanců :-) - práce v Showmaxu mě fakt hodně baví. Z části proto, že tu jsou strašně fajn lidi (jak po pracovní, tak i osobní stránce). Z druhé části proto, že po stránce technologií je to po letech fantastický stack.

Děláme na hromadě zajímavých věcí od enkodování a správy videa (moje doména), mraky backendu, vývoj mobilních klientů, webu, ops, dohled, strojové analýzy všeho možného...

Pokud ti to zní dobře tak nám o sobě určitě dej vědět na geeks@showmax.com. Moc rádi ti to tady ukážeme!

-Spity

Disclaimer - Majetkové detaily: Popkornovač si pujčujeme, kávovar je náš. Pivní pípa je přes ulici. Kopírka by se tu taky našla a kytiček je tu celkem dost. :-D