Kopíruji, co jsem napsal na ebastlirna:
Studoval jsem SPŠ. Měl jsem i jiné koníčky v průběhu studia a byl jsem rád za nějaký volný čas. Jenže nejsem ten typ, co by chtěl trávit nějakou činností celé dny. Blízcí jsou pro mě také důležití a taky duchovno (práce na sobě).
Elektronika mě baví, přitahuje a zajímá mě. Na SPŠ jsme vyráběli plošné spoje, zapojovali motory, ... Neměl jsem a nemám prostředky na to, abych kupoval osciloskopy a další potřebné věci. Ne. Nemyslím si, že je pro mě už pozdě. Nikdy není pozdě začít. Věřím, že je to má budoucnost. Proto jsem se vydal na VŠ na FEL. Jen je tam dost teorie. A praxe chybí. Mám možnost mimo školu na škole vyvíjet (elektroniku, dělat na projektech apod.), jen potřebuji nabrat zkušenosti, abych věděl, jak na to.
Mám k dispozici plno knížek, videí na youtube a je toho všeho tolik, že má člověk problém rozeznat, co je to dobré a co naopak k ničemu.
Proto jsem se ptal, abych se taky od někoho dozvěděl, že se naučil i v práci a jakým způsobem na to kdo šel. Je mi líto, že tahle diskuze takhle dopadla. Nečekal jsem to. Rolling Eyes