SAP Demo

kk

SAP Demo
« kdy: 26. 02. 2018, 13:09:42 »
Dobry den,

poradite, kde mohu jako soukroma osoba stahnout SAP Demoverzi?  Jsem zacatecnik a potrebuji se ucit. Dekuji.

Lol Phirae

Re:SAP Demo
« Odpověď #1 kdy: 26. 02. 2018, 13:16:06 »
Já bych si jako soukromá osoba chtěl sehnat demoverzi jaderné elektrárny. Jsem začátečník a taky se potřebuju učit.

:o :o :o ;D ;D ;D  :o :o :o ;D ;D ;D  :o :o :o ;D ;D ;D  :o :o :o ;D ;D ;D  :o :o :o ;D ;D ;D

Dekopik

« Odpověď #2 kdy: 26. 02. 2018, 13:52:38 »
Ja by som rad demo verziu Facebooku. Chcem sa priucit ako to tam funguje.

Prekop

« Odpověď #3 kdy: 26. 02. 2018, 13:53:08 »
A zdrojaky windows 10 by niekto nenasiel? Tiez sa chcem priucit

Zena

« Odpověď #4 kdy: 26. 02. 2018, 13:54:00 »
Ja chcem demo Zeny alebo aspon dievca. Chcem sa priucit ale neviem kde to stiahnut.... 8)

kk

« Odpověď #5 kdy: 26. 02. 2018, 14:04:05 »
Hele, chytrolini a Slovaci, zapomente na tuhle diskusi a radsi se uz neozyvejte. Vase příspěvky nejsou nijak duchaplne...

reykoo

« Odpověď #6 kdy: 26. 02. 2018, 14:34:39 »
Zkus začít tady: https://www.sap.com/developer/trials-downloads.html, hledej SAP Netweaver Developer Edition. Pokud bys chtěl přímo komplet ERP, tak tam asi moc šance není, leda jestli nemaj přístupný demo v cloudu.

PanPan

« Odpověď #7 kdy: 26. 02. 2018, 14:37:21 »
Vase příspěvky nejsou nijak duchaplne...

Víš, týden školení od SAP mě stál 150 000,- Kč se slevou 35% v akční nabídce a pro partnery a věř mi, že získat demo se mi tenkrát nepovedlo, až když jako certifikovaný SAP konzultant jsem získal přístup k SAP IDES.

Ty jejich komentáře jsou vtipné jen částečně, protože to, co chceš, možné je, technicky to možné je.
Pokud jsi krásná sexy bloncka, tak okolo třicítky, vášnivá a povede se ti mě svést, po pár měsících vztahu ti už budu věřit natolik, abych se s tebou o ty přístupy tam podělil.

Floydie

« Odpověď #8 kdy: 26. 02. 2018, 16:00:51 »
Vase příspěvky nejsou nijak duchaplne...

Víš, týden školení od SAP mě stál 150 000,- Kč se slevou 35% v akční nabídce a pro partnery a věř mi, že získat demo se mi tenkrát nepovedlo, až když jako certifikovaný SAP konzultant jsem získal přístup k SAP IDES.

Ty jejich komentáře jsou vtipné jen částečně, protože to, co chceš, možné je, technicky to možné je.
Pokud jsi krásná sexy bloncka, tak okolo třicítky, vášnivá a povede se ti mě svést, po pár měsících vztahu ti už budu věřit natolik, abych se s tebou o ty přístupy tam podělil.

Trial verze stahnete na jiz zminene strance v komentari nad. Da se dokonce i otestovat lokalne HANA. Realny vyvoj se na tom ale moc nenaučíte, mozna nejake zaklady ABAP. Chce to delat v nejake korporaci a tam do toho proniknout.

Kolem SAP je nabaleno plno ruznych technologii a je v tom poslední dobou docela zmatek (hlavne co se tyce UI)

Skoleni u SAP nestoji 150k, napr. BC400 (ABAP Workbench) se pohybuje kolem 46k/tyden, HA400 něco podobneho. Je k dispozici i cesky katalog na jejich strankach. Kolega asi trosku prehani, ale spis tomu prd rozumi.

PS.: s SAP delam jiz 15 let na (vyvojar).

Honza

« Odpověď #9 kdy: 26. 02. 2018, 16:31:56 »
Já bych se místních vývojářů v SAPu chtěl zeptat, zda si při vývoji lze plně vystačit s tím, co umí API (librfc), neboť toho umí docela hodně. (?)
A mám namysli spíš interní věci, a implementace vlastních RFC funkcí, a tak.
Zkrátka jestli je do SAPu ještě nějaká jiná cesta (pro vývoj), kde je potřeba použít něco jiného, a s API to nelze udělat?

díky

kk

« Odpověď #10 kdy: 26. 02. 2018, 16:57:52 »
Spis chce byt kolega zajimavy a sbalit nejakou buchtu... Mozna tou stopadesátkou myslel svoji vahu...  Nebo chce 150 na pr**l.

mikaso

« Odpověď #11 kdy: 26. 02. 2018, 17:18:08 »
Já bych se místních vývojářů v SAPu chtěl zeptat, zda si při vývoji lze plně vystačit s tím, co umí API (librfc), neboť toho umí docela hodně. (?)
Zkrátka jestli je do SAPu ještě nějaká jiná cesta (pro vývoj), kde je potřeba použít něco jiného, a s API to nelze udělat?

díky

Te otázce moc nerozumím. RFC je jedna možnost jak komunikovat s vnějškem, ale je jich víc. Záleží, k čemu to má sloužit a co je na druhé straně.

Honza

« Odpověď #12 kdy: 26. 02. 2018, 19:02:17 »

díky

Te otázce moc nerozumím. RFC je jedna možnost jak komunikovat s vnějškem, ale je jich víc. Záleží, k čemu to má sloužit a co je na druhé straně.
No řekněme, že mě zkrátka zajímá, zda ta možnost komunikace prostřednictvím RFC stačí na to, aby šlo implementovat libovolné zadání. Na druhé straně je jednak, klient, ale to není zajímavé, ale když bude navíc i server, zda to řešení může žít samo o sobě? Plně "custom" řešení, vlastní UI, atd.

BudlikyBudliky

« Odpověď #13 kdy: 26. 02. 2018, 20:11:43 »
SAP delam jiz 15 let na (vyvojar).

Kde stáhnu trial SAP R3 v poslední verzi?

mikrom

« Odpověď #14 kdy: 26. 02. 2018, 22:48:19 »
SAP delam jiz 15 let na (vyvojar).

Kde stáhnu trial SAP R3 v poslední verzi?
tzv miniSAP bolo sucastou roznych knih - vid napr.
http://www.albatrosmedia.sk/tituly/8486789/abap/