Firefox ztrácí log komunikace v Networking tabu konzole

zik

nějaká prasácky naprogramovaná stránka funguje tak, že se načte, problikne, problikne i hromada requestů v tom panelu Netowkring, ukazuje se že se stále nic nedělá, ale přesto se jako by načítá, v konzoli mi zmizí zápis (asi došlo v redirectu) a když si ukážu Ctrl U zdroják vidím
Kód: [Vybrat]
<script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ var seznam_retargeting_id = 0; /* ]]> */ </script><script type="text/javascript" src="//c.imedia.cz/js/retargeting.js?krnd=0..."></script> Tuto doménu samozřejmě blokuji. Je nějak možné ve firefoxu zapnout, aby se nepromazával log konzole? Potřebuji zjistit, proč ta stránka je takhle podělaná a takhle v firefoxu vidím kulový. V ozubené kole konzole také nevvidím příslušné nastavení

A propos, lepší by bylo , kdybych si mohl zakázat redirecty. To je fakt ,to je lepší takhle. To zakážu kde ve firefoxu?
« Poslední změna: 26. 02. 2018, 20:10:42 od Petr Krčmář »

f

Je tam check box "Persist logs"

zik

Re:Firefox ztrácí log komunikace v Networking tabu konzole
« Odpověď #2 kdy: 27. 02. 2018, 12:15:54 »
Asi jsem slepý ale nevidím to a firefox mám v češtině . Prolétl jsem tedy znova nastavení a našel pod ozubeným kolem volbu "Povolit trvalé logování". Chucpe, díky za radu, nenapadlo by mě ani ve snu, že tahle volba je, to co hledám, až při zpětném překladu jsem si řekl, že je to zhruby lamersky přeloženo odpovídá této volbě.

Ale stejně to nějak neřeší problém, ale aspoň ve zdrojáku vidím prasečinu
Kód: [Vybrat]
script type="text/javascript">
    /* <![CDATA[ */
    var seznam_retargeting_id = 827;
    /* ]]> */
</script>
<script type="text/javascript" src="//c.imedia.cz/js/retargeting.js"></script>
            <script>            setTimeout(function(){

document.write('\x3Cscript type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ var seznam_retargeting_id = 0; /* ]]> */ \x3C/script>');
                document.write('\x3Cscript type="text/javascript" src="//c.imedia.cz/js/retargeting.js?krnd=' + Math.random() + '">\x3C/script>');
            }, 40);        </script>

Je normální že to způsobí, že se zdroják stránky změní na to v prvním postu (Při stisku Ctrl U)? (ale díky tvé radě nebo pomocí curl jsem zjistil, že zdroják je normální HTML, ale s tímto fragmentem uvnitř)

Co je tohle za javascriptové svinstvo?

Holt asi ublock ve firefoxu nefunguje tak jak má, že neblokuje inline scripty. A nebo nějak podělá (ne)interpretaci inline scriptu, že se tohle vypíšu na stránku. proto problikne stránka na chviličku a zobrazí se bílá plocha. TO zase soudruzi přejavascriptovali.

f

Re:Firefox ztrácí log komunikace v Networking tabu konzole
« Odpověď #3 kdy: 27. 02. 2018, 15:31:31 »
Je to normalni, ale javascriptem generovana stranka ma interne jine URL. Videt bys to mel napr. prave pri zobrazeni zdrojaku, zacinat by melo na view-source:wyciwyg://${id}