Já budu asi volit ve 2. kole Zemana. Ne, že bych ho tam tak chtěl, ale myslím si, že nevydrží do konce prezidentské funkce a budou díky tomu dříve další volby, s pořádnějšími kandidáty. Všimněte si, že proti němu nikdo pořádný nekandidoval. Nikdo nechtěl. Každý znalý člověk totiž věděl, že proti Zemanovi nevyhraje, ať si mediální masírka říká co chce.
No, ještě si počkám na duel s Drahošem a uvidíme. Drahoš je prostě typický akedmik jak je znám ze školy, asi je dobrý akademik, ale tím výraznost jeho osobnosti končí. Taky je mi dost podezřelé, že dělá předsedu Akademie věd. Na lidi to sice určitě dělá dojem, protože to zní vnešeně, ale podle mě to musí být dost blbá a nudná a nechtěná funkce a říkám si, co byl Drahoš za uznávaného vědce, že takovou prudu vzal. To je jako kdybych se jako vývojář měl stát projekt managerem nebo spíše people managerem, že by se tím nějak zvýšila moje prestiž můžu bulíkovat tak leda blondýnám a prosťákům.
Protože Drahoš si může na Zemana skučet jak chce, ale Zeman je oproti němu osobnost. Ne nějaký pinčl dosazený do nějaké nudné managerské pozice. Zeman je v české politice od roku 1989.