Nezapadnutí do pracovního kolektivu

Nezapadnouci

Nezapadnutí do pracovního kolektivu
« kdy: 09. 01. 2018, 09:34:58 »
Zdravim,
byli jste nekdy v situaci, ze jste proste nezapadli do kolektivu v nove praci? A jak jste to vyresili?
« Poslední změna: 09. 01. 2018, 10:55:50 od Petr Krčmář »

<sfaf

Re:Nezapadnuti.
« Odpověď #1 kdy: 09. 01. 2018, 09:44:31 »
jak moc jsi nezapadnul, jsi introvert mezi samymi extroverty?
ja jsem zase silny extrovert mezi introverty a slabsimi extroverty a jsem za exota, ale nezabyvam se tim.
praci odvadim, tak co.

Nezapadnouci

« Odpověď #2 kdy: 09. 01. 2018, 09:56:29 »
jak moc jsi nezapadnul, jsi introvert mezi samymi extroverty?
ja jsem zase silny extrovert mezi introverty a slabsimi extroverty a jsem za exota, ale nezabyvam se tim.
praci odvadim, tak co.
No, vic nezapadnout snad uz nejde.Prijdu do prace, open space, lidi se bavi a ja nic.Sedim, venuji se praci, ale v myslnenkach me to mrzi. A kdyz uz se pokusim nejak zapojit, tak me vzdycky nekdo nejak utre, necim.

<sfaf

« Odpověď #3 kdy: 09. 01. 2018, 10:08:04 »
pracuj 90% casu, pro zacatek si najdi jednoho kolegu, ktery se k tobe chova slusneji nez ten co te stira
a obcas s tim kolegou prohod rec.
muzes byt nejchytrejsi ze skupiny v programovani, ale klidne se ho zeptej na nejaky detail treba ohledne adminovani,
nebo co si myslis o implementaci xyz.
a kdyz ti slusne odpovi, tak se pomalu muzete zacit bavit.
a takhle po jednom se zacnes bavit i s ostatnima lidma.
kdyz te nekdo setre, tak na to nijak nereaguj. v hlave si priprav jak bys mohl reagovat priste a po nejake dobe muzes pomalicku
zacit pouzivat stiraci odpovedi na stirani.

takze step-by-step.

none

« Odpověď #4 kdy: 09. 01. 2018, 10:21:40 »
Nech se vyšetřit v magorárně a nejlépe ať ti napíší nějaké prášky. I když na nízkou sebedůvěru funguje snad jen chlast a drogy.

Nezapadnouci

« Odpověď #5 kdy: 09. 01. 2018, 11:40:31 »
Nech se vyšetřit v magorárně a nejlépe ať ti napíší nějaké prášky. I když na nízkou sebedůvěru funguje snad jen chlast a drogy.

Kriple:)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Nezapadnutí do pracovního kolektivu
« Odpověď #6 kdy: 09. 01. 2018, 11:46:08 »
Nezapadnuti ma sve vyhody. Aspon se clovek nemusi tvarit, ze se ucastni zvastu o fotbale a nemusi chodit na "team buildingy" v putyce u piva.

technomaniak

« Odpověď #7 kdy: 09. 01. 2018, 11:51:58 »
Zdravim,
byli jste nekdy v situaci, ze jste proste nezapadli do kolektivu v nove praci? A jak jste to vyresili?
::) ::) ::) Jóoo, to se mi stalo několikrát po VŠ. Jak jsem to vyřešil? Nijak, vyhodily mě. Stále v mnoha firmách to není o množství,kvalitě a provedené práci ale jak si sednete(zapadneš do kolektivu). Podle toho si tě nechají nebo ne. Tyto problémy jsou většinou v mladých kolektivech a který řeší vše přes emoce a ego. Dospělí a skutečně zaměstnaní lidé na takové debility prostě nemají čas. Práce a rodina každého velmi těžce vytíží. Nyní  podnikám už 12 let a tyto problémy už ani neřeším.

Řešení : osamostatni se a podnikej, změn práci a hledej lepšího šéfa který takové tupostí neřeší a je pro něho rozhodující odvedená práce, nebo se odstěhuj do cizí země kde se můžeš pravdivě nebo lží vymluvit na neznalost jazyka nebo hold se přizpůsob a nech se zlomit.

Nezapadnouci

« Odpověď #8 kdy: 09. 01. 2018, 12:25:56 »
Nezapadnuti ma sve vyhody. Aspon se clovek nemusi tvarit, ze se ucastni zvastu o fotbale a nemusi chodit na "team buildingy" v putyce u piva.

Jo tak na TB jsem nebyl.Nechtelo se mi tam, ale to protoze jsem vedel, ze bych tam byl jak paty kolo u vozu, sedel bych a koukal, nic prijemnyho.

mhi_

« Odpověď #9 kdy: 09. 01. 2018, 12:39:47 »
Nezapadnouci: Bylo by dobre si udelat test https://www.16personalities.com/cs (nebo jiny obdobny) a potom se tady pochlubit jaka osobnost jste. Treba zjistite, ze jste naprosto vyhranena vyjimecna osobnost. Po vyhodnoceni testu to ukaze stranky s docela dobrym popisem vlastnosti a chovani cloveka. Jakkoliv jsem proti mechanickemu psychologickemu testovani, tyto testy (MBTI) maji neco do sebe.

Co predchozi zamestnani/skola? Taky byla situace "jsem 5. kolo u vozu" ? Ono to nemusi byt tak hrozne jak to popisujete, treba jen mate jine mysleni nez ostatni (a to nemusi byt vubec na skodu!), potom se staci jen naucit zit s ostatnimi a uvedomit si, co od spolecnosti chcete.

Nezapadnouci

« Odpověď #10 kdy: 09. 01. 2018, 13:02:59 »
Nezapadnouci: Bylo by dobre si udelat test https://www.16personalities.com/cs (nebo jiny obdobny) a potom se tady pochlubit jaka osobnost jste. Treba zjistite, ze jste naprosto vyhranena vyjimecna osobnost. Po vyhodnoceni testu to ukaze stranky s docela dobrym popisem vlastnosti a chovani cloveka. Jakkoliv jsem proti mechanickemu psychologickemu testovani, tyto testy (MBTI) maji neco do sebe.

Co predchozi zamestnani/skola? Taky byla situace "jsem 5. kolo u vozu" ? Ono to nemusi byt tak hrozne jak to popisujete, treba jen mate jine mysleni nez ostatni (a to nemusi byt vubec na skodu!), potom se staci jen naucit zit s ostatnimi a uvedomit si, co od spolecnosti chcete.

Test vyzkousim, jinak v minulosti to bylo uplne opacne, dokonce jsem byl ve tride oznacen jako nejoblibenejsi. Jenze skola skocila, kamaradi se rozutekli a v novych prostredich jaksi nijak nezapadnu. 

Kit

« Odpověď #11 kdy: 09. 01. 2018, 13:10:24 »
No, vic nezapadnout snad uz nejde.Prijdu do prace, open space, lidi se bavi a ja nic.Sedim, venuji se praci, ale v myslnenkach me to mrzi. A kdyz uz se pokusim nejak zapojit, tak me vzdycky nekdo nejak utre, necim.

Takže jediný problém je v tom, že tě to mrzí. Zkus s tím mrzením něco udělat.

hu

« Odpověď #12 kdy: 09. 01. 2018, 13:28:49 »
Tady je to fakt už jak na mimibazaru.

Lopatin

« Odpověď #13 kdy: 09. 01. 2018, 13:30:29 »
Neřeš to, netrap se tím, nepátrej. Tohle se většinou vyřeší prostě samo. Pokud by tě hodně štvalo tak odejdi a zkus si najít něco remote, nebo jít někam kde jsou často lidi na Homeworku, tam takové věci z podstaty nebudou, budeš sedět doma a ostatní uvidíš párkrát týdně, ideálně vůbec.

Nezapadnouci

« Odpověď #14 kdy: 09. 01. 2018, 13:32:37 »
Tady je to fakt už jak na mimibazaru.

Ty jsi vul:D