Já to nechápu. Máš super router Omnii možná za víc jak 5 táců a jako DVB-T2 kupuješ nějakého šmejda z Aliexpessu za cca 500 Kč. Někdo tady psal, že uvnitř mohou být různí švábi. To už nikdo nekupuje normální zboží se zárukou z českých obchodů? Třeba tu Avermedii TD310 na kterou jsem se ptal na předchozí stránce? Ta je v každém eshopu, stojí lehce přes tisícovku a myslím, že Avermedia je aspoň nějaká záruka kvality což se o těch čínských noname nedá říct.
Avermedia TD310 - neni mi znamo ze by byl pod Linuxem podporovany. Ze by byl podporovany alespon nejaky jejich DVB-T2. Navic na Avermedia, taiwanskeho vyrobce, mam historicky averzi. Dela(l) presne to o cem mluvis jako o "smejdu". Jedina zaruka u Averu byla nejistota. Zkratka mi nesmi do baraku.
Co tam mas dal. Nejaky EVOLVEO. Cosi, po cem nikdo nikde ani nestekne. Absolutne neznama vec. Celej zhavej pujdu koupit neco, jehoz rozchozeni se limitne blizi nule.
Ten klon Astromety, jak ty rikas "smejd", je totiz aspon provereny. Kdyz pujdes po tyhle verzi:
tak jdes prakticky na jistotu. Coz se o Averu nikdy rict nedalo.
Ruzni svabi muzou byt, kdyz se ridis pouze oznacenim (a bohuzel i VID:PID), tedy ses na tom stejne jako ses u Averu. Mozna jsem to tu psal ja, protoze jeden jsem takovy mel (zvenku vypadal jinak, ale znaceni mel stejny. Misto demodulatoru Panasonic MN88473 mel Sony CXD2837ER). Vypada takhle:
Ruzne barvy, ruzne napisy. Kazdopadne tenhle nebrat.