Ja jsem jinak to od Vodafonu poridil nejak v cervnu, a byl jsem z toho fakt nasranej, protoze do konce zari neumeli navysovat data, sice tam nechali misto 60, 90GB strop, ale ja si stahnu par datasetu a je to pryc za par hodina bylo vyrizeno ... a neumeli to ani nijak vyresetovat, nebo manualne navysit. proto jsem jednou udelal to, ze jsem sel nejak v srpnu do prodejny a vratil to a mame jsem rekl, at pujci na sebe uplne novy zarizeni zase s 90GB dat, no tak mi to vydrzelo necelej tejden... samozrejme zalezi kdo jak to pouziva, ale tohle pro me neni.
Ja sice ziju v cizine, ale jinak to pripojeni mam na baraku v Cechach, kterej je taky v zadekakove (viz predchozi koment o kamaradovy s O2 LTE) :-), no signal mi tam hapruje. Ale co je spis zavada routeru (nebo je to problem protokolu LTE?), ze jakmile se na to pripoji treba dalsi zarizeni, ikdyz si tam cte zena jenom napr. webovy stranky, tak jde latence a prutok dat do zadeke (mozna mam nejakej vadnej firmware), proste dve a vice zarizeni degradujou to pripojeni opravdu znatelne, ne ze se vsechno zhorsi dvakrat (coz bych v optimalnim pripade cekal), ale proste ze vteriny nacitani se stane 5-10, az ji reknu, at se odpoji a nahodi si vlastni LTE v mobilu... takze toto byl taky neprijemny shit.
Ja jsem jim rekl, at jdou do zadeke. Ze proste nahodej sluzbu za kazdou cenu, a kdyz nefunguje, tak mi operator asi 3 rekl, no my to testujeme, tak jsem jim rekl, at si to testujou inhouse, ale at nepouzivaj na testovani me.