Jak z Windows vyrazit licenční číslo?

Pavel 'TIGER' Růžička

Re: Jak z Windows vyrazit licenční číslo?
« Odpověď #30 kdy: 23. 03. 2011, 22:58:51 »
@KIT .... to uděláš stejně, přece se zapnutím noťasem nebudeš otáčet jak magor ... a pokud Ti to nevadí a chceš s ním otáčet, tak můžeš i bez baterie, ze zdroje ... Je otázkou, jestli tím Lenovo něco neporušuje, protože pokud se nepletu, má se lepit na vnější (viditelnou) stranu.

ahzs

« Odpověď #32 kdy: 25. 03. 2011, 21:01:17 »
Belarc Advisor dokaze ze systemu vytahnout zcela vse, vc. serioveho cisla.

evzen

« Odpověď #33 kdy: 25. 03. 2011, 22:55:39 »
Já bych si pouze dovolil poznamenat, že při takovémto poškození licenční nálepky je ze známé pirát ať se přeinstalace provede s jakýmkoliv licenčním číslem. Systému je to samozřejmě jedno ...

Myslím, že není, pokud má schovanou fakturu na na počítač a OEM software,  pirátem se stane, pokud bude mít samolepku a nedoloží nákup fakturou .

Michal ZOBEC

• *
  • 33
  • IT Consultant & Architect & Developer
    • Zobrazit profil
    • Michal ZOBEC LinkTree
« Odpověď #34 kdy: 27. 03. 2011, 12:49:08 »
Myslím, že není, pokud má schovanou fakturu na na počítač a OEM software,  pirátem se stane, pokud bude mít samolepku a nedoloží nákup fakturou .

musím tě zklamat ale pro MS je rozhodující především COA štítek, faktura je důležitá jen pro firmu. pokud štítek nemá porušuje licenční smlouvu a nemůže licencovaný produkt užívat.
Michal ZOBEC
OnPremise & Cloud IT Consultant & Architect & Developer.
More: https://zob.ec/mylinktree

« Odpověď #35 kdy: 27. 03. 2011, 17:14:38 »
Já bych si pouze dovolil poznamenat, že při takovémto poškození licenční nálepky je ze známé pirát ať se přeinstalace provede s jakýmkoliv licenčním číslem. Systému je to samozřejmě jedno ...

tak tohle je blbost, viz pripad starsiho ntb z druhe ruky...
Jestliže máte Windows tak si nafackujte, protože Váš počítač právě útočí na některý server. Děkujeme

Ovrscout

« Odpověď #36 kdy: 28. 03. 2011, 10:30:26 »
Zrovna vcera jsem resil to samé,
 našel jsem tento GPL prográmek http://sourceforge.net/projects/ekeyfinder/
 umí zjistit Product i CDkey pro Windows, i MS Office

měl by umět vyčíst čísla i z neběžících windows, stačí zkopírovat
 %SystemDrive%\WINDOWS\system32\config\ např pomocínějakeho LiveCD na "flashku" a pak z windowsu spustit tento programek a dat LoadHive.

Jinak jsem na webu nasel i nekolik odkazu na soubor Windows\System32\WPA.DBL
ten pry ukryva data o aktivaci(vázáno na HW), a teoreticky by mělo také stačit jej zazálohovat.

Ja mel kliku, a windows nakonec naběhly, takže jsem to tak moc nepotřeboval, ale třeba by se to mohlo někomu hodit :)

have a nice day

XMEN93

Re:Jak z Windows vyrazit licenční číslo?
« Odpověď #37 kdy: 27. 04. 2013, 17:02:35 »
Program || AIDA32 || na 32bit systém a || AIDA64 || na 64bit systém. Bezproblému to tam zjistíš. Dopiš si ten kód na nějakou papírovou samolepku, ať to mužeš příště znovu zase přeinstalovat.   :)

Jirka1

« Odpověď #38 kdy: 27. 04. 2013, 20:16:00 »
Microsoft dovolí aktivovat jeden licenční klíč z nejvýše dvou rozdílných HW konfigurací.

U xp bych tomu neveril (oem key jsem nekolikrat takhle pouzil a bez problemu), u vist a seven to mozna tak je. To poznam, az je budu nekomu instalovat.
Nevím co a jak jste použil, neboť jsem u toho nebyl, ale mohu Vás ubezpečit, že aktivační proces Windows XP se chová přesně takto. Ale troufám si odhadovat, že jste aplikoval takový ten patch, který koluje po internetu, umožňující používat i zablokovanou OEM licenci. Potom licenční klíč skutečně můžete použít kolikrát chcete.
V práci jsem kdysi hromadně downgradoval licence Vist na XP. Oficiální MS postup byl, že si mám sehnat jakoukoliv legální instalačku XP a použít její SN. Abych si v tom nedělal bordel, tak jsem použil pro všechny downgradované PC to samé číslo. Registrovat jsem to poprvé musel přes hotline MS, ale pak už nebyl problém s použitím pro všechny instalace. Tímto způsobem šlo na jedno číslo registrovat mnoho instalací.

jadd rezervované jméno

Re:Jak z Windows vyrazit licenční číslo?
« Odpověď #39 kdy: 27. 04. 2013, 21:20:59 »
1. Lucie - ať si jakéhokoliv pohlaví, jen tuším, že si chceš hrát na piráta?
Product key (štítek) je opravdu možné zjistit (Everest apod.), jenže i když ho budeš znát a nepovede se ti provést aktivace, budeš XP používat max. 30 dní.
Že aktivační číslo někdo používá bez problémů  na další počítače je blbost, a pravděpodobně si na něco hraje.
Ten kdo to bude zkoušet jen na jednom PC, běžnou aktivací má nárok na 30 pokusů, je to limit OEM.

Celé vlákno by mělo být zamčeno, řešení je kontaktovat podporu MS.