Zdravím, potřeboval bych poladit OS X, Když mám povolené v Předvolby systému — Trackpad – Posuv a další gesta -
Inteligentní zvětšení [ Dvakrát klepněte 2 prsty] (v angličtině "Smart Zoom"), tak to ovlivňuje chování ‹gesta› "Sekundární kliknutí"="Klikněte nebo klepněte 2 prsty", což mám nastavené, jelikož je to podle mě nejpříjemnější způsob jak provést pravé kliknutí. Způsobí to, ž
e samotná akce pravého tlačítka má asi
500ms prodlevu. Což je pochopitelné, protože nějak musí OS poznat, že nejde o gesto Smart zoom, pokud do určitého timeoutu nezaznamené os druhý "dvojstisk".
Existuje nějaké nastavení, které by ten timeout snížilo (na hodnotu celého čísla v milisekundách , kterou bych si sám určil experimentálně, například postupným snižováním timeoutu rekurzivně na 66% a vyhodnocováním úspěšnosti.)? Něco jako v linuxu bohaté nastavení
synaptics conf ?
Současný timeout (500ms jsem jen nadhodil) je příliš dlouhý a chtěl bych ho snížit, abych nemusel čekat na vyvolání kace pravého tlačítka. Zároveň se nechci bombastické funkce Smart Zoom vzdát.
PS: Jedná se o jiné nastavení než timeout pro
drag&drop poklepáním jedním prstem, kdy v tomto režimu buď je timeout nekonečný "se zámkem tažení" a nebo konečný, ale přesto dlouhý (Asi 1s) "Bez zámku tažení",ale s timeoutem, ale já bych chtěl nejen bez zámku, ale i bez timeoutu. Pokud by se našlo nastavení touchpadu, zajímalo by mě, zda by šlo i nastavit jak timout z dotazu, tak timeout toho drag + drop.