Co kdo víte o Arboletu - pokračování a hlavně pomoc Limovi

JSH

Re:Co kdo víte o Arboletu - pokračování a hlavně pomoc Limovi
« Odpověď #105 kdy: 20. 08. 2017, 18:59:15 »
Tebe by taky určitě naštvalo, kdyby jsi viděl něco, na čem jsi se nadřel a byl o to velký zájem, jak to "vyšší moc" prostě bez racionálnějšího důvodu utne, protože prostě chce.
Cože? Jaká vyšší moc? Jak nějaká vyšší moc souvisí s tímhle vláknem? A jak souvisí nějaká vyšší moc s mým naštváním kvůli vašim manipulacím?

Opravdu se to bez tohohle mlžení a odvádění pozornosti neobejde? Ten post nebyl útočný, ale manipulativní. A tenhle je taky. Kdyby to bylo jednou, tak bych vám i věřil, že je to nechtěně.

Citace
Většina z toho se dá ověřit jen pouhým přihlášením - a teď to přijde! Už nás tahá a nutí do registrace! Kulový, ale nemůžete se divit, že o tom víte houby, když se o to nezajímáte a neuděláte nic proto, aby jste si informace ověřili sami. Pak se buď můžete spolehnout na to, co vám říkají jiní a nebo si dál hatovat a před očima těch informovanějších nebo pečlivějších při zjišťování infa ze sebe dělat blbce. Registrace k získání specifických benefitů je naprostá samozřejmost u většiny služeb a institutů, které nějaké poskytují. To je také prostě fakt. Banka vám nabídne extra výhodný úrok na vaše peníze když u ní nemáte ani účet že? Můžete jezdit autobusem nebo vlakem se slevou pro "členy klubu", když se jimi odmítáte stát že? Můžete si číst prémiové články pro členy na informačním webu, když odmítnete registraci že? Argumentovat tím, že "mě to sice nezajímá, nebudu si o tom nic hledat, nebudu se snažit zjišťovat informace, ale je to blbost protože ... já nevím, bagr co jede na rypouši sloním" - co vám na to má člověk říct. Taková cca polovina těch projektů je již existující a funkčních (a z nich k dobré polovině máte přístup okamžitě, pokud chcete, bez jediného haléře) a zbytek je ve vývoji podle priorit. Což zase vědí členové, protože o tom lze získat interní informace.
A zase mlha a odvádění pozornosti. Řeč nebyla o získání nějakých benefitů, ale o informacích. Která banka chce registraci, aby vám dala informace o veřejných obchodních podmínkách a podobných věcech? Já takovou zatím nepotkal. Všechny je nabízejí ke stažení jen tak.
Citace
Stačí se jen zajímat lidi, jenže to chce alespoň trochu myslet, i když si uděláte názor dopředu. To přece není slabost, změnit názor, když uznáte za vhodné, že je to oprávněné. Slabost je trvat na svém, i když třeba i sami víte, že to co si myslíte a říkali jste není pravda, ale nechcete se ztrapnit před kámoši z party, kteří na tom nejsou o nic lépe než vy. Ale ono je snažší říct "joooo ... noooo, ono je to beztak letadlo protože prostě je", to je jasné.
A zase manipuluje. Co na tohle říct a nebýt sprostý fakt nevím.

Noční Vlk

« Odpověď #106 kdy: 20. 08. 2017, 20:30:22 »
Michale: nic jiného jsem ani nečekal. Žádná reakce k příspěvku, absolutně žádná snaha o skutečné probrání, jen se hodí že "kecy a tahání nových duší", abych nemusel nedejbože přemýšlet nebo přiznat, že jsem to vlastně ani nečetl :) Přijde to asi víc cool že? Mohl by jsi mi prosím odpovědět na tu hypotetickou otázku ohledně pomluv rootu? Jaký by jsi měl přístup?

V dopisech z Nigérie je hromada keců, které jsou ale lež. Arbo tolik keců kolem zase nenadělá, ale splní co řekne. To mě osobně přidje jako rozdíl. A lidi klidně varuj. Ono to je velmi dobré pro to, aby se lidé začali o něco zajímat. Podívají se na to, před čím je varuješ. Někteří to třeba i zkusí, jiní ne, ale začnou se na základě toho zajímat o samotný Bitcoin - i to by byl úspěch, protože to je pointa. A na rovinu, já za svoje působení v Arbu poslal jen pár pozvánek (dost dlouho byly silně omezené) a doslova každému jsem v té době říkal "hele, na férovku, nejsem si jistý na 100%, jak to s nimi je, chci ti jen dát možnost, mrkni na to sám a rozhodni se podle sebe, ber nebo ne, respektuju oboje". A zažil jsem oba výsledky - právo každého. Dnes už je moje vlastní přesvědčení jinde, ale i tak bych trval na zařízení se vlastním názorem.

U tebe a podobných lidí mě zajímá jedna konkrétní věc - jestli za rok nebo dva bude Arbo oficiální a prokazatelně funkční celek - budeš ty a tobě podobní mít koule na to přiznat, že jste se mýlili, nebo to budete okecávat? Kdo ano, proto toho bych měl pevné potřesení rukou, pro výmluvku leda pobavený úškleb.

JSH: Špatně jsme se pochopili. Vyšší moc v podobě bank, které bojkotují snažení směnárny. O tom to bylo, snažil jsem se to uvést do kontextu, protože se tu poslední dobou "probíralo" téma projektů a aktivit Arba a to se směnárnou souvisí. Takže předpokládám, že vám chtěl poskytnout doplňkové informace dříve, než je někdo vytáhne z druhé strany spektra.

Ale to není mlha, přečtení obchodních podmínek přece není to samé jako samotné využívání služeb. Projekty Arba jsou většinou samovysvětlující svým názvem. A že nemá Arbo mnoha stránkové texty ve stylu bank, že prakticky mají vše pod palcem je věc diskuze. To se samozřejmě někomu líbit nemusí, ale jsou kontroverzní a vždycky to tak bylo. Ten přístup je jiný, někomu se líbí a někomu ne. Srovnávat to s bankami je zajímavá věc, ale dobře. Například BTC peněženka je jasné k čemu slouží. Běžný bankovní účet také a krom toho je tedy ještě sáhodlouze popsán, aby to každý pochopil. Ale oboje můžete využívat a o jeho praktických výhodách se rozhodnout, až se do daného "ústavu" nějakým způsobem reálně dostanete. Sepsání podrobných pravidel a uživatelských podmínek se dostaneme asi v bodě, kdy se Arbolet stane jakýmkoliv způsobem, byť i jen částečně oficiální záležitost - potom to bude ze zákona nutné a jistě to tam bude.

Výhoda služby se dá považovat ze benefit. Můžu se tedy zeptat, jaké konkrétní informace vás zajímají o konkrétním projektu? Vám přijde, že manipuluji, mě zase že jakmile se na nějakou narážku nebo insultaci odpoví, okamžitě se změní téma, aby se nemuselo přiznat, že to třeba není tak černé. Teď se tu řešila "hromada neexistujících projektů", na to jsem se pokusil stručně odpovědět a jsem velmi zvědav, jestli na to někdo zareguje nějak kontruktivně, nebo bude jako vždy ticho po pěšině.

Michal Kovacic

« Odpověď #107 kdy: 20. 08. 2017, 22:19:57 »
:-) jo, lol - dokonalé... Ve skutečnosti Vaš styl obdivuji.

Ale naposledy - hodně přes rok se komunita rootu snaží o jediné - něco konkrétního se o A dovědět. Ať formuluje tuto prosbu/žádost jakkoli dostane snůšku keců jak je vše hezké, funkční a nechápající jsou hmmmm... asi nehodní osvícení. To už jsem slyšel v několika podobách - prostě sekta.

Pro mě osobně se to z pozice bizarní, nesmyslné komunikace vedené pro legraci dostalo do polohy vymývání mozků - čímž se loučím (utíkám, zbaběle dezertuji, jsem neschopen diskuse... cokoli si přejete). Zbytku se omlouvám za obtěžování.

LWN

« Odpověď #108 kdy: 20. 08. 2017, 23:13:44 »
Uznat ano vstoupit ne. Jen by mě zajímalo jak se něco takového prokazuje, něco na způsob vydělal jsem hodně peněz, ale neřeknu kolik, jak se to povedlo a kdo jsem. Tohle je vážně sranda je to jako z manuálu. Nejdříve jsem si myslel že je to podvod, ale nakonec jsem si zázračný hrnec koupil a je super kupte taky. Navíc pořád jedete podle schématu dlouho se to nic neděje (asi dva dny) tak zkusím rozproudit diskuzi třeba se někdo chytne.

Noční Vlk

« Odpověď #109 kdy: 22. 08. 2017, 21:15:26 »
:-) jo, lol - dokonalé... Ve skutečnosti Vaš styl obdivuji.

Ale naposledy - hodně přes rok se komunita rootu snaží o jediné - něco konkrétního se o A dovědět. Ať formuluje tuto prosbu/žádost jakkoli dostane snůšku keců jak je vše hezké, funkční a nechápající jsou hmmmm... asi nehodní osvícení. To už jsem slyšel v několika podobách - prostě sekta.

Pro mě osobně se to z pozice bizarní, nesmyslné komunikace vedené pro legraci dostalo do polohy vymývání mozků - čímž se loučím (utíkám, zbaběle dezertuji, jsem neschopen diskuse... cokoli si přejete). Zbytku se omlouvám za obtěžování.
Děkuji, děkuji, dodám na požádání ... ale vážně. Dozvěděli jste se dost věcí, jakmile se ale na něco konkrétně odpovědělo, téma se šmahem ignorovalo a zaměřilo se na jiné, o kterém ještě lze říkat, že k němu není nic známo. Máte tu dokonce právní stanovisko, na které bylo zareagováno dost agresivně - a pak se divte. Na něco odpovědi nemáte, to je pravda, a je i pravda, že toho není málo a nejedná se vždy o zanedbatelné věci. Co se mě týče, část toho si myslím, že není dobré ventilovat veřejně, protože by téměř na 100% došlo k překroucení a část já sám prostě nevím. Tak mi řekněte konkrétní specifickou otázku bez postraních útoků a já na ni co nejkonkrétněji odpovím bez doprovodného trollu. Takováto diskuze by mi vyhovovala daleko lépe, ale necítím potřebu se podělat pod agresí, sklopit uši a poslušně odpovídat, když protistrana nemá dost respektu na vyrovnaný přístup - toto je myšleno obecně.

LWN: Ano, na to bacha, taková věc často může podvod být. Často využívaná u BO a sázkových lure stránek. Ale tento argument nás pořád vrací před stejný problém a to ten, že se totálně ignoruje více jak 90% aktivit Arba a pořád se rýpe do zhodnocovacích vrstev, protože se to prostě lidem nelíbí. Ale je to pořád stejné. Proč tolik hatu, útoků, zesměšňování? Proč celý projekt hodit do odpadu, všechny funkční a prospěšné aktivity, pro jednu okrajovou věc. Vážně lidi, když už nic, toto bych skutečně rád pochopil. Když se mi u nějaké firmy nelíbí jeden produkt, ale druhý a třetí třeba ano, tak využiju jen ty dva ne? Nebo tu jde o to, že ten jeden tak moc nahlodává důvěru, že ostatní od stejné firmy raději nechám být, protože i za nimi začnu hledat něco postranního?

« Odpověď #110 kdy: 22. 08. 2017, 22:34:26 »
Benefity, o kterých se nemůžu nic dozvědět, aniž bych se stal členem - na tom přeci nemůžete postavit argumentaci ve prospěch důvěryhodnosti Arbo-ble-ble-ta. Pokud má být Arbo-ble-ble-tum veřejně důvěryhodné, musí být také veřejně přínosné a každý musí mít možnost se s plody práce Arbo-ble-ble-ta sám přesvědčit - aniž by se stal členem!

To je přesně ten rozlišovací znak, pomocí kterého lze odlišit pochybnou sektu od sekty prospěšné: Pochybná sekta kumuluje ve skrytu benefity sama pro sebe (nebo pro část své vlastní struktury) zatímco prospěšná sekta je šíří do veřejného života (každý vidí, co sekta skutečně dělá a sám může posoudit, zda to je dobré či ne).

Vy se právě snažíte tento rozlišovací znak obrátit naruby a ukázat se v dobrém světle i když kumulujete jakési tajné neověřitelné benefity sami pro sebe. Tím se ve skutečnosti sami demaskujete.

S tímto názorem sám pro sebe téma Arbo-ble-ble-ta uzavírám a nebudu se už vlákna účastnit.
___
PS: Pokud zde mluvím o sektě, míním tím jakoukoli skupinu lidí - může jít o náboženskou sektu, ale stejně tak dobře i nějakou firmu nebo určitý názorový proud například ve vědecké obci. Je to široké téma.

Zaujimave

« Odpověď #111 kdy: 23. 08. 2017, 10:54:08 »
Noční Vlk : ako nehnevaj sa na mna ale diskutujuci maju pravdu. Oni maju na teba proste otazky a ty ich len tak obkecavas v style - pridaj sa zbadas.
diskutujuci sa naozaj pytaju na KONKRETNE INFORMACIE a tvoje odpovede su take... hmmm... fungujte to. fakt to funguje, Sice nemozem povedat viac lebo ved je to jasne kazdemu kto nie je hlupy a pridaj sa k nam pochopis..

odpovede do stratena bez pointy. Preco je pre teba problem vecne a normalne argumentovat? Ked niekto polozi otazku preco je pre teba problem vecne odpovedat? Jednoducho, napriklad odkazom atd... Preco to musis hned len obkecat a zahrat do autu?

Inak firma ktora nema prehladnu vlastnicku strukturu, nema v podstate kontaktneho cloveka alebo pobocku v zemi kde posoby je pre mna podvod ako vysity. Ktora firma na svete (uspesna) takto zakryva informacie o sebe?
Dovod? Logicky dovod poprosim.

Noční Vlk

« Odpověď #112 kdy: 24. 08. 2017, 20:55:58 »
Noční Vlk : ako nehnevaj sa na mna ale diskutujuci maju pravdu. Oni maju na teba proste otazky a ty ich len tak obkecavas v style - pridaj sa zbadas.
diskutujuci sa naozaj pytaju na KONKRETNE INFORMACIE a tvoje odpovede su take... hmmm... fungujte to. fakt to funguje, Sice nemozem povedat viac lebo ved je to jasne kazdemu kto nie je hlupy a pridaj sa k nam pochopis..

odpovede do stratena bez pointy. Preco je pre teba problem vecne a normalne argumentovat? Ked niekto polozi otazku preco je pre teba problem vecne odpovedat? Jednoducho, napriklad odkazom atd... Preco to musis hned len obkecat a zahrat do autu?

Inak firma ktora nema prehladnu vlastnicku strukturu, nema v podstate kontaktneho cloveka alebo pobocku v zemi kde posoby je pre mna podvod ako vysity. Ktora firma na svete (uspesna) takto zakryva informacie o sebe?
Dovod? Logicky dovod poprosim.
Začnu od konce, když dovolíte. Bitcoin. Není to sice firma, ale je to fungující celek. Jeho autor je dodnes neznámý a kromě pseudonymu Satoshi Nakamoto se o něm neví nic. Že je Bitcoin úspěšný se přít jistě nebudeme. A důvod, proč se skrývat, mají tvůrce BTC a Arbolet v zásadě stejný. Bojí se, že svým jednáním, které evidentně nejde na ruku bankám a "elitám" mohou vystavit sebe i své blízké riziku stíhání nebo i hůř. Toto je ostatně věc, kterou se lze veřejně dočíst přímo na webu. Je to napadnutelný argument? Jistěže, ale to je v podstatě každý, který se týká kontroverzního projektu a to Arbo prostě fakticky je. Ale je toto vysvětlení logické opodstatnění pro takové chování? Řekl bych že ano. Co myslíte Vy?

Co se týká konkrétních informací: Jak jsem již řekl, pokud tu někdo položí konkrétní otázku bez doprovodných urážek a zesměšňování, rád na ni odpovím! Pokud tedy budu umět, protože jak jsem již řekl, jsem řadový člen a prostě nevím všechno. Ale skutečně se budu snažit. Zatím jsem tu ale konkrétní, seriózní a slušně podanou otázku neviděl. A vždy když na něco odpovím, téma se ignoruje a rýpe se jinde (viz třeba "neexistující projekty" a podobně). Když už se neví coby, stále se vrací k tématu podružného projektu zhodnocovacích vrstev, protože bylo jasně řečeno, že konkrétní obchodní model se odhalovat nebude, aby nedošlo k jeho narušení - a to je voda na mlýn haterům.

Absolutně nechápu (když pominu vytrhávání z kontextu), kde Ondřej vzal něco o benefitech, o kterých se nemůžete nic dozvědět, než se stanete členy. Pouze jsem psal, že k některým konkrétním věcem získáte registrací přístup - což je prakticky všude (kde můžete využívat veškéré služby a mít přístup ke všem informacím a zároveň se tam nemusíte ani nijak registrovat nebo přihlásit?). Ale FAQ je dost obsáhlé a je samozřejmě přístupné veřejně.

Co se týká veřejné prospěšnosti, tak o Bitcoinu se díky Arbu dozvědělo mnohohem více lidí, než díky Rootu a PP dohromady. Což je můj osobní názor, vzešlý z toho, že znám doslova mnohonásobně více lidí, co slyšeli o BTC díky Arbu, ale když řeknu Root nebo Paralelní Polis, tak brejlí, že neví o čem mluvím, protože nepatří do takové specializované sorty lidí. Pak tu máme podporu projektů, které to povědomí šíří nezávisle na Arbu (podporu radami, nebo i finančně) a samozřejmě funkční nástroj, kterým průměrný čech získá k BTC světu přístup - peněženku. Mě to nepřijde málo.

Velmi rád bych se účastnil seriózního rozhovoru s vzájemným rekpetem, ale k tomu se tu zatím nenašel jediný adept. Pouze Tuxíkovi vyhovuje pro tyto účely osobní setkání, což ostatně chápu a respektuju.

Takže pane "Zajimave" (nevím, jak jinak Vás nazvat :) ),  pokud mi položíte přímou otázku bez skrytého útoku a znevažování, odpovím tak jednoduše, jak jen budu umět. Třeba se tu konečně někam dostaneme, když Limo se zjevně neukáže. Tak směle do toho :)

Milfaus

« Odpověď #113 kdy: 24. 08. 2017, 21:26:14 »
A důvod, proč se skrývat, mají tvůrce BTC a Arbolet v zásadě stejný. (BLA BLA BLA)

Vy si myslíte, že banky a nadnárodní korporace nemají přístup k informacím tajných služeb, že se tajným službám nepovedlo zjistit, kdo je ten tajemný génius? Kor když tu máme celosvětové šmírování a Satoshi utrácí svoje "kmenové" coiny? Když někdo získá najednou miliardu, tajným službám to neunikne. Dokonce i Rusové měli v CIA i FBI hromadu krtků, nadnárodní korporace jsou dodavateli CIA i FBI, taková IBM jim spravuje velkou část dat. Ty korporace, které to pálí, moc dobře vědí, kdo za bitcoinem je. Za Bitcoinem je možná i jedna z uvedených agentur. NSA ne, to jsou tupci.

Proto (BLA BLA BLA) čti jako: Aby jim nikdo neuřízl koule, že se nehorázně napakovali, až ta bublina splaskne. Víc za tím nehledejte. Víc za tím opravdu není.

LWN

« Odpověď #114 kdy: 25. 08. 2017, 01:32:42 »
Dobrá konkrétní otázky. Jak probíhá zhodnocování vkladů? Pokud jsou to investice. Jsou nízko rizikové nebo vysoko rizikové? Jak mohu ovlivnit tok prostředků? Jak jsou jištěny vklady uživatelů? Jakou má společnost finanční rezervu? Vlastní společnost nějaký majetek? Má společnost licenci na poskytování finančních služeb?

Noční Vlk

« Odpověď #115 kdy: 26. 08. 2017, 21:27:12 »
...
Co se týká známosti/neznámosti Satoshiho - asi máš lepší informace než já v tomhle směru, to já nevím. A ani to nemáme jak ověřit že? Jací jsou NSA tupci taky těžko říct, ale třeba koukáš na Stitchers a názor sis udělal na základě toho? Možná máš pravdu, možná ne, ale i tak to nic nemění na tom, že každý stupeň ochrany je dobrý a proč tedy identitu strkat před nos "poloamatérům".

A tvůj komentář typu BLA BLA BLA nemá ani cenu řešit, protože to je prostě jen kolovrátek směsice neznalosti a ignorance. Víc za tím nikdo hledat nemusí, když nechce, na to má právo. A že za tím nic víc není je prostě jen lež, ale kdo jí chce věřit, ať věří. Na to má taky právo, ale pak ať nefňuká. Ale tady hodně lidí umí jen rýpat místo nějakého přispění diskuzi. Takže asi tak a víc bych se k podobnému stylu odpovědí nevracel, smysl to nemá.

... Když už se neví coby, stále se vrací k tématu podružného projektu zhodnocovacích vrstev, protože bylo jasně řečeno, že konkrétní obchodní model se odhalovat nebude, aby nedošlo k jeho narušení ...
*šipka dolů*
Dobrá konkrétní otázky. Jak probíhá zhodnocování vkladů? Pokud jsou to investice. Jsou nízko rizikové nebo vysoko rizikové? Jak mohu ovlivnit tok prostředků? Jak jsou jištěny vklady uživatelů? Jakou má společnost finanční rezervu? Vlastní společnost nějaký majetek? Má společnost licenci na poskytování finančních služeb?
Chjo chjo. Ale dobrá. Zhodnocování vkladů probíhá, jak bylo již řečeno, formou arbitráže. Finance vložené do Arba se použijí pro další obchodní aktivity a výstup zhodnocení je podíl z výnosu těchto transakcí. Neznám kompletní rozsah, ale obchoduje se dozajista křizně mezi více kryptoměnami. Investice jsou diverzifikované, co se týče rozmanitosti - probíhají krátkodobé, stejně jako středně a dlouhodobé. Což skýtá jistější a menší příjmy i potenciálně velmi výnosné, ale méně jisté. I ohledně rizikovosti je to rozdělené, pochopitelně je rozdíl obchodovat nově vzniklou měnu, která může vyletět jako střela a vydělat na tom balík, nebo se ani neodlepí ode dna a spadne a prodělá se. U těch už zavedených jsou alespoň nějaké informace a dá se vypracovat nějaká prognóza. Ale jestli čekáte informace typu "toho a toho dne se zobchodoval BTC-Dash v takovém a takovém objemu za takový a takový kurz" - tak ty vám neposkytnu. I proto, že je ani nemám a neznám. Stejně jako kompletní rozsah obchodních aktivit. Ale věřím těm, kdo to mají na starosti a to mi stačí.

Jaký tok myslíš? Tok dovnitř do Arba si volíš sám - jak převedeš, přes koho a kolik BTC je jen na tobě. Jestli z pěneženky převedeš peníze na zhodnocovací vrstvy je také jen na tobě. Pokud vůbec, kolik a na kterou. Nemusíš je využívat a peněženku určitě víš, jak používat. Tam si volíš také částky jaké chceš posílat a velikost fee samozřejmě. Pokud převedeš na zhodnocovací vrstvu, jediné co tě omezuje je dopředu daná doba výběru - tu ovlivnit nemůžeš. Jestli si převedeš prostředky do vrstvy s dobou výběru měsíc, tak BTC dostaneš od zadání výběru za ten měsíc. To je tam právě proto, aby měli volnější ruku na dlouhodobé investice a nemuseli řešit, že se teď všichni zblázní a všechno vyberou. Jak jsou jištěny vklady uživatelů? Stejně jako hodnota BTC - jejich důvěrou. Společnost nemá žádnou finanční rezervu, protože to žádná společnost není. Arbolet (projekt, skupina? jak to definovat?) ji pochopitelně má, dost velkou na to aby pokryl výběry uživatelům bezprostředně dostupných prostředků + něco extra. Co se týče prostředků v záloze obecně, myslím, že to mají ošetřené daleko lépe, než kdejaká banka. Kolik to je přesně nevím, to by ses musel zeptat přímo vedení, ale jsem si celkem jistý, že takovou informaci ti nedají. Vlastní majetek? To bys asi musel definovat majetek. Samozřejmě mají vlastní BTC a jiné kryptoměny jistě také, jestli myslíš třeba nemovitosti nebo auta, tak opět - není to společnost. A licenci? Na co konkrétně? Neposkytují žádné půjčky, ůvěry, hypotéky a neposkytují žádné služby v oblasti fiat měn. Výstup a vstup probíhá vždy formou Bitcoinu a ten ČR jako měnu neuznává. Ale abych pravdu řekl, toto je skutečně zajímavá otázka na zamyšlení.

« Odpověď #116 kdy: 29. 08. 2017, 13:24:29 »
Paráda. Píšu,píšu a najednou přístup odepřen.

« Odpověď #117 kdy: 29. 08. 2017, 13:34:26 »
koukám,že tohle forum není stavěné na slohové práce
No nic,tak znova ve zkratce:
dle mého selského rozumu a dosavadních několikaletých zkušeností Arbolet není podvod. Užívám si zhodnocení několik let. Vybral jsem x-krát víc,než jsem vložil. To se mi jinde zatím nestalo.
Nightwolfa znám,je to fajn chlápek,ale neprásknu,kdo to je.
Limo je dle mého pitomec,kterej neumí poslat do Arboletu prachy a brečí na špatném hrobě a neumí uznat chybu. Mě support Arba vždycky pomohl,když jsem měl zásek nebo udělal něco blbě.
Ti z rootu co sem píšou ty hovadiny je jen banda lidí,kteří dělají z ostatním blbce a sami nikomu poradit nedokážou,natož aby vymysleli něco jako Arbolet. Lidi z rootu mi NIKDY !! s ničím nepomohli. Jenom ze mě dělali neschopného jedince,kterej neumí ani zapnout počítač.
Divím se,že se tady s nima někdo vůbec baví. Root se jen veze na reklamě,kterou dělá Arboletu.

Jantar69

« Odpověď #118 kdy: 29. 08. 2017, 13:47:31 »
No, tak to jsme se toho zase dozvěděli :)
Napadání, urážky, manipulace ..

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #119 kdy: 29. 08. 2017, 13:57:30 »
Lidi z rootu mi NIKDY !! s ničím nepomohli. Jenom ze mě dělali neschopného jedince,kterej neumí ani zapnout počítač.

Hm, zneuznany genius s tezkym zivotem na okraji spolecnosti samych namyslenych blbcu.

Proboha, nemohl by tuhle blbou diskusi uz nekdo zamknout?