Pánové, přečetli jste si dobře příspěvky v tomto vláknu? Dají se podle úrovně rozdělit na 2 druhy.
Na konstruktivní a jednoznačnou snahou o pomoc, nápravu, řešení a posun. A na ty destruktivní, nepodložené, pomlouvačné, nic nepřinášející.
Proč nikdo, opakuji NIKDO, nereagoval na moji výzvu na předchozí straně vlákna, na přímou diskusi a nabídku zveřejnění identity sa sdílením přenosu?
"Dodejte argumenty, zkušenosti, fakta. A také identitu. Já tu svou bez potíží zveřejním a setkám se s každým, kdo projeví zájem. Dáme si debatu z očí do očí? Napište mi na
wizard@volny.cz a můžeme i veřejně sdílet přenos."
Opakuji hlavní myšlenky a čekám, že někdo zareaguje. Zatím nemám ani s kým vést diskusi.
"Pokud je podle Vás Arbo podvod, ignoujete ho stejně, jako s v obchodě nekoupíte košili co se Vám nelíbí.
Chcete Arbolet opravit? Prosím. Zapojte se do projektů, pracuje dnem i nocí a nelitujte weekendů. Až se Vám povede vymyslet, prosadit a spustit jediný projekt, postavte si ho k obrazu svému a měňte tak Arbolet.
Chcete Arbolet zničit? Tak do toho! Najděte porušení zákona, najděte trestnou činost, najděte cokliv postihnutelného státní či vyšší mocí. Předejte to policii nebo soudu a buďte stranou sporu."
Tohle vlákno, stejně jako mnohé další vyšlo z automatického monitoringu blogů a fór na klíčové slovo "Arbolet". Zámerem reakce bylo pomoct člověku, co se nějak zamotal do převodů nebo plateb. To podpora běžně dělá ne jen v Arbo.
Arbo takovouhle reklamu skutečně nemá zapotřebí. Každý den má Arbo desítky až stovky nových registrací. Na interních fórech je čilý provoz. Přibývají články. Fungují a používají se další služby. Pracuje se na několika velkých projektech pro celou BTC komunitu, často ne jen tu domácí. Dalo by se pokračovat.
Šíření Arbo si už žije vlastním životem mezi členy, jejich rodinami i známými. Žádná reklama není potřeba a také se nedělá, pokud je mi známo. Zájem budí už samotná kvalita služeb a zkušenosti uživatelů.
Ještě k zhodnocení investic. Znáte spolehlivý projekt, který vám navýší váš vklad o 108% p.a. v CZK vyjádření. Tak já mám takto investované peníze skutečně téměř bezobslužně. Pokud víte o něčem podobném, sem s tím. Rád se přiučím a budu diverzifikovat. Tyhle možnosti vyhledávám a budu vděčný za tip.
Vždy vystupuji pod jednou identitou, jedním nickem.I zde. Je to můj třetí příspěvek na Rootu vůbec.
Pokud chcete důkaz, pojďme se setkat v přímé argumentaci. Očekávám zájemce na
wizard@volny.czARBXXXX