Kolik vám zabere cesta do práce v rámci Prahy?

Zelenac

Re:Kolik Vam zabere cesta do prace v ramci Prahy
« Odpověď #15 kdy: 19. 07. 2017, 19:24:09 »
Vy jezdite do prace do 20 minut a autem??? Mazejte na kola nebo elektrokola, vepři řiťovozi! Kdo má být furt zvědavý na ten kravál a smrad z aut! Někdy těžko uvěřit, že programátoři jsou nadprůměrně inteligentní.

Jenda

« Odpověď #16 kdy: 19. 07. 2017, 19:42:17 »
20 minut autem může znamenat taky z Ostředku na Chodov, a co si budeme povídat, to by se mi na kole třeba v lednu každý den jezdit nechtělo (byť jinak jezdím skoro všude).

« Odpověď #17 kdy: 19. 07. 2017, 20:02:03 »
Hlavní problém mám že se zpotím, když je to daleko/moc do kopce/je moc horko.
Vy nemate v praci sprchu?

Jinak me to trva v Praze tak 20 minut z toho je 7 minut metro a zbytek chuze a cekani na metro.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Jenda

« Odpověď #18 kdy: 19. 07. 2017, 20:03:16 »

Leckde ne.

#

« Odpověď #19 kdy: 19. 07. 2017, 21:16:14 »

Leckde ne.
Tak pak je to problem toho zamestnavatele, ze smrdim ;p

No ja jezdim na kole 10 min, pesky to mam tak na 20-25, autem bych i s parkovanim jel tech 25 taky ... kolo ma hlavne vyhodu ve spickach, spousta lidi si neuvodomuje - a uz to tu zaznelo - ze na kole proste na zelenou projedu vzdy, ale aut treba jen pet, pokud je blby odbocovani a ceka se na opousteci sipku ... taky rozkopany ulice na kole keine problem a tak dale ...

V.

Re:Kolik vám zabere cesta do práce v rámci Prahy?
« Odpověď #20 kdy: 19. 07. 2017, 21:19:00 »
Do 25 minut na kole. MHD tak do 50 minut, pěšky tak 70 minut pro přehled.
Nejsem sám, kdo jede po chodníku. Cyklostezka občas taky zrychlí. V porovnání s MHD jsem rychlejší v čase dojití na a ze zastávky.
NAVÍC výhodou je špatné počasí, pak je málo chodců i na té cyklostezce okolo Vltavy.

Zelenac

« Odpověď #21 kdy: 19. 07. 2017, 21:43:27 »

Leckde ne.
Tak pak je to problem toho zamestnavatele, ze smrdim ;p

No ja jezdim na kole 10 min, pesky to mam tak na 20-25, autem bych i s parkovanim jel tech 25 taky ... kolo ma hlavne vyhodu ve spickach, spousta lidi si neuvodomuje - a uz to tu zaznelo - ze na kole proste na zelenou projedu vzdy, ale aut treba jen pet, pokud je blby odbocovani a ceka se na opousteci sipku ... taky rozkopany ulice na kole keine problem a tak dale ...

Kdyby ti to trochu politicky myslelo, tak nejezdíš na kole jen na zelenou, ale i na červenou, jako já. Prostě, auta stojí na červenou, hlavně na přechodu pro chodce, nikde nic, tak snad jedu, ne? Se neseru. SPZtku to nemá, fízli pěšáci tě nebudou honit protože se jim nechce a fízli v autech tě takz nechytí, protože zdrhneš někam na pěší. A je to, ne? Tak v čem je problém hoší?

#

« Odpověď #22 kdy: 19. 07. 2017, 21:54:05 »
Kdyby ti to trochu politicky myslelo, tak nejezdíš na kole jen na zelenou, ale i na červenou, jako já. Prostě, auta stojí na červenou, hlavně na přechodu pro chodce, nikde nic, tak snad jedu, ne? Se neseru. SPZtku to nemá, fízli pěšáci tě nebudou honit protože se jim nechce a fízli v autech tě takz nechytí, protože zdrhneš někam na pěší. A je to, ne? Tak v čem je problém hoší?
Mozna proto spousta lidi bere cyklisty za totalni kokoty? Osobne me je jedno, jestli jedu do prace 8 nebo 10 min, tudiz na cervenou jezdit nepotrebuju a tezko to de na velke krizovatce do leva, ze ... kolo beru hlavne jako nejrychlejsi prostredek po meste, a prekvapive i v pripade velke nadilky snehu, opet trva cesta na tom kole misto 10 treba 12 min, ale auta nejedou vubec :)

Zelenac

« Odpověď #23 kdy: 19. 07. 2017, 22:01:12 »
Mozna proto spousta lidi bere cyklisty za totalni kokoty? Osobne me je jedno, jestli jedu do prace 8 nebo 10 min, tudiz na cervenou jezdit nepotrebuju a tezko to de na velke krizovatce do leva, ze ... kolo beru hlavne jako nejrychlejsi prostredek po meste, a prekvapive i v pripade velke nadilky snehu, opet trva cesta na tom kole misto 10 treba 12 min, ale auta nejedou vubec :)

Spousta lidí bere cyklisty za naprosté kokoty proto, protože jim prostě zavází na cestě, když oni si jako králové vezou zadek v autě, kterým sami bez spolujezdců cestují do práce vzdálené 5km.

expert

« Odpověď #24 kdy: 19. 07. 2017, 22:29:47 »
34 minut City Elefantem na hlavák (jezdí ve špičce 4x do hodiny) a pak cca 15-20 minut metro/tram. Nestěžuju si.

Jarin

« Odpověď #25 kdy: 20. 07. 2017, 03:22:49 »
0 minut, mám home office.

Kit

« Odpověď #26 kdy: 20. 07. 2017, 09:16:36 »
Těch 240 km mi VPN zvládne za pár sekund.

PetrT

« Odpověď #27 kdy: 20. 07. 2017, 12:39:09 »
Od dveri ke dverim: 20 minut MHD nebo 10 minut autem. Na kole neco mezi, ale pak jeste +cas na sprchu.

martin

« Odpověď #28 kdy: 20. 07. 2017, 12:44:48 »
Těch 240 km mi VPN zvládne za pár sekund.
Tak to bys mel s tou latenci neco delat ;-)

Petr Krčmáář

« Odpověď #29 kdy: 20. 07. 2017, 12:49:50 »
Kolik Vam zabere cesta do prace v ramci Prahy?

Kolik ti zabere času vytváření stále nových nesmyslných vláken ?