Výběr ze dvou androidích telefonů

boomer

• *
  • 5
  • Bez prace nie su kolace.
    • Zobrazit profil
    • Bavorak za dvacku
Re: Výběr ze dvou androidích telefonů.
« Odpověď #15 kdy: 24. 01. 2011, 22:06:11 »
tjn, v danom cenovom rozahu je to horsie. A kde tie telefony chces kupovat? U nejakeho distributora v CZ?

host1

« Odpověď #16 kdy: 24. 01. 2011, 23:27:31 »
Budu kupovat v kameném obchodě. Kde bude levnější. Přece jen dva roky záruka = kdyby něco mám komu dát do tlamy kdyby něco :) :D . Tedy na 99% v obchodě. Je to jistota.

Pierun2

« Odpověď #17 kdy: 25. 01. 2011, 10:56:21 »
O tych lgckach som pocul, ze zamrzaju. Wildfire je vacsia istota, len ma trosku mensi display.

Zamrzaji vím to zvlastní skušenosti.Neb ho máme doma Tu je o tom dokonce jedno téma na foru "http://androidforum.cz/vytuhnuti-telefonu-t9056-270.html"

Stačílo drobečkovi nainstalovat pár aplikaci na kartu a bylo vymalováno >:(. Potom co jsem je přesunul zpět do tel. je pokoj.

host1

Re: Výběr ze dvou androidích telefonů
« Odpověď #18 kdy: 25. 01. 2011, 14:42:01 »
něco jsem prolezl na netu a je rozhodnuto- htc :P
lgje malinko lepší, ale htc je dle mého jistější volba a taky lg je teď docela nové, není odzkoušené bohužel....

Ashen

« Odpověď #19 kdy: 25. 01. 2011, 15:42:41 »
Jak na to tuhnutí tak koukám asi je fakt, že HTC přeci jenom vede. Plus přisvětlovací dioda a solidní firma HTC. Jsem na tom stejně jako host1. Koupím HTCčko :)

host1

« Odpověď #20 kdy: 25. 01. 2011, 16:22:50 »
to Ashen
Htc vyhrálo ale to lg taky špatné není. Pokud chceš jako já hlavně telefon a ne herní konzoli a kdoví co ještě tak htc stačí. Lg má pár věcí lepších (vyšší ram, grafiku, rozlišení) ale na normální práci myslím že je to jedno. A nehodlám experimentovat s 6 tisícema- sázím na značku.

« Odpověď #21 kdy: 25. 01. 2011, 16:32:04 »
Jeste jsem si vzpomnel: Prodejna HTC naproti Bile labuti umoznovala prijit, dat zalohu a HTC telefon si na par dnu vyzkouset. Pokud se cloveku telefon zalibil, tak si ho nechal a zaloha se po case automaticky zmenila v koupi.

« Odpověď #22 kdy: 25. 01. 2011, 19:51:08 »
Zkousel jste se mrknout na Orange San Francisco alias ZTE Blade? Nedavno jsem tento telefon zakoupil z UK ebaye za 140 liber (nevydrzel jsem cekat az/jestli ho SK orange uvede do prodeje) a jsem navysost spokojen.

gjfgjfjfjf

« Odpověď #23 kdy: 25. 01. 2011, 21:06:34 »
tak presne medzi tými telefónmi som sa rozhodoval aj ja a pracoval som s oboma a LG ma jednoznacne navrch. co sa tyka funkcii tak tie telefony su prakticky rovnake a z HW stranky je rozdiel akurat displej a o 80MHz rychlejsi procesor pri lg). ale na vykone to je fest vydiet.
cize moja rada znie: "jednoznacne lg"

a mozem ta potesit pretoze ak sa takuto otazku pytas na root.cz tak urcite budes mat aj zaujem telefon "rootnut", a u mojho lg stym nebol najmensi problem (pomocou programu z4root funguje aj docasny root (do rebootu zariadenia, je vhodne pouzivat pokial je telefon v zaruke :D) a s permanentnym taktiez nie je ziadny problem), u htc som neskusal, neviem povedat ako funguje tam.

a teraz napisem problemy ktore s nim mam a to je
1.) ze mi nefunguje aktualizacia androida pomocou lg utility (i ked ten problem bude pravdepodobne sposobovat to ze pristroj je od orange-u)
2.) doteraz sa mi donho nepodarilo dostat flash player, co az taky problem pre mna nie je pretoze flash potrebujem akurat na youtube a ten funguje bezchybne cez predinstalovany prehravac

ak budes mat zaujem o instalacky programov hod sem mail nejake ti mozem poslat, vsetky mam odskusane
z4root - pomocou neho som telefon rootoval, cize instalacka je odskusana a nehrozi ti strata telefonu (ja som sa dost obaval :D)
quicksshd - portovany dropbear (cize sshserver), podporuje aj sftp (cena asi 2$)
rockplayer - pomocou HW dekodovania dokaze prehrat omnoho vacsi pocet formatov videa, a taktiez dokaze prehravat omnoho kvalitnejsie videa ako vstavany prehravac, ten pri sirke videa vyse 600pixelov vypisuje ze taketo rozlisenie nepodporuje, naopak rockplayer s nim nema problemy (samozrejme fullhd 1080p stale neprehra :D) cena okolo 10$.

gjfgjfjfjf

« Odpověď #24 kdy: 25. 01. 2011, 21:23:23 »
sorry za to "vydiet" v tretom riadku sa fakt ospravedlnujem :D to ma nici vysoka skola :D
cital som tu zopar postov o mrznuti telefonu. mam lg od zaciatku decembra, v nom mam doinstalovanych rovnych 60 aplikacii, vsetky ktore to umoznuju mam na sd karte (asi 70%) a telefon mi ani raz nezamrzol ani nezacal "tuhnut", a pouzivam ho velmi casto na mail, surfovanie, rss, videa z youtube, filmy, ako zdroj hudby v aute, facebook, samozrejme nejake hry :)
samozrejme je dobre telefon tak raz za dva tyzdne preventivne vypnut zapnut (uvolni sa tym asi 60 MB RAM), aj ked som nikdy neklesol pod 50MB a to som skusal pustit vsetky aplikacie naraz
a este som zabudol ze velka vyhoda lg je novsi android (lepsi vykon, menej zerie baterku) a vacsia kapacita baterie

host1

« Odpověď #25 kdy: 25. 01. 2011, 22:00:02 »
Android 2.2 už je i pro htc. U lg mám spíše špatný pocit z výdrže na beterii.

kane77

« Odpověď #26 kdy: 26. 01. 2011, 16:45:58 »
Android 2.2 už je i pro htc. U lg mám spíše špatný pocit z výdrže na beterii.
pre wildfire je uz aj 2.3 (sice este len nightly buildy Cyanogenu, ale su)

PPK

« Odpověď #27 kdy: 26. 01. 2011, 16:58:48 »
Mam LG OO pres dva mesice. Ano zamrzal, ale to bylo s puvodnim firmwarem (v10a). Po upgrade firmware (v10n, coz bylo zhruba pred mesicem) nevytuhnul ani jednou. Za tu dobu co mam novy firmware se 2 krat resetnul, po druhym resetu nasledovala "oblibena" chyba s odpojenim karty. Jinak je to fajn hracka a ja by sem sel do nej znova ;) HTC je dle meho nazoru jednoznacne horsi.

2gjfgjfjfjf flash player na tom nerozjedes, potrebuje o generaci novejsi procesor.