tak presne medzi tými telefónmi som sa rozhodoval aj ja a pracoval som s oboma a LG ma jednoznacne navrch. co sa tyka funkcii tak tie telefony su prakticky rovnake a z HW stranky je rozdiel akurat displej a o 80MHz rychlejsi procesor pri lg). ale na vykone to je fest vydiet.
cize moja rada znie: "jednoznacne lg"
a mozem ta potesit pretoze ak sa takuto otazku pytas na root.cz tak urcite budes mat aj zaujem telefon "rootnut", a u mojho lg stym nebol najmensi problem (pomocou programu z4root funguje aj docasny root (do rebootu zariadenia, je vhodne pouzivat pokial je telefon v zaruke

) a s permanentnym taktiez nie je ziadny problem), u htc som neskusal, neviem povedat ako funguje tam.
a teraz napisem problemy ktore s nim mam a to je
1.) ze mi nefunguje aktualizacia androida pomocou lg utility (i ked ten problem bude pravdepodobne sposobovat to ze pristroj je od orange-u)
2.) doteraz sa mi donho nepodarilo dostat flash player, co az taky problem pre mna nie je pretoze flash potrebujem akurat na youtube a ten funguje bezchybne cez predinstalovany prehravac
ak budes mat zaujem o instalacky programov hod sem mail nejake ti mozem poslat, vsetky mam odskusane
z4root - pomocou neho som telefon rootoval, cize instalacka je odskusana a nehrozi ti strata telefonu (ja som sa dost obaval

)
quicksshd - portovany dropbear (cize sshserver), podporuje aj sftp (cena asi 2$)
rockplayer - pomocou HW dekodovania dokaze prehrat omnoho vacsi pocet formatov videa, a taktiez dokaze prehravat omnoho kvalitnejsie videa ako vstavany prehravac, ten pri sirke videa vyse 600pixelov vypisuje ze taketo rozlisenie nepodporuje, naopak rockplayer s nim nema problemy (samozrejme fullhd 1080p stale neprehra

) cena okolo 10$.