Vypečenej žižkovskej antispam

Lol Phirae

Vypečenej žižkovskej antispam
« kdy: 01. 06. 2017, 12:59:06 »
Herr Krčmář, můžete mi sdělit, co je závadného na tomhle odkazu, že se nedá vložit do diskusí pod zprávičkami?

http://www.pravn... jsem spammer a zasloužím na zadek!/clanky/trestni-pravo/kritika-soukrome-zaloby-v-trestnim-rizeni

Opravdu nechcete tu ostudnou zcela nefunkční věc konečně vypnout?

>:( >:( >:(
« Poslední změna: 01. 06. 2017, 14:44:52 od Petr Krčmář »

SPECZ

Lol Phirae

Re:Vypíčenej žižkovskej antispam
« Odpověď #2 kdy: 01. 06. 2017, 13:55:33 »
Hmm, to vypadá vypečeně :-)

Skutečně nikdy nepochopím, že něco podobného je někdo schopen nasadit na IT web. Neskutečná ostuda.

olikhj

« Odpověď #3 kdy: 01. 06. 2017, 13:58:32 »
spam

ZAJDAN

• 2 092
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 01. 06. 2017, 13:59:55 »
doporučuju tuto:
https://www.youtube.com/watch?v=dVCkPW3XIm4
:_) o žižkovácích si zpévají i znojmáci
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

Re:Vypečenej žižkovskej antispam
« Odpověď #5 kdy: 01. 06. 2017, 14:49:24 »
Zaprvé by bylo fajn projevovat alespoň základy slušného chování. Vůbec nic by se nestalo, kdyby ten dotaz byl položen slušně, stejně jako tahle odpověď.

Je to bohužel důsledek známého komentářového spamu, který zasypává česká fóra právě z takové domény s různými obměnami subdomén a cest. Takže bylo nutné přidat mezi zakázaná slova právě tuhle doménu. Jinak nejsme schopni se toho zbavit.

Samozřejmě může dojít ke kolizi, což se tady stalo. Nenapadá mě ale lepší řešení než použít zkracovač.

ZAJDAN

• 2 092
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 01. 06. 2017, 15:10:20 »
mozna by pomohlo udelat sekci s informacemi o blokovanych domenach, neco jako 'co blokujeme'
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 01. 06. 2017, 15:23:55 »
mozna by pomohlo udelat sekci s informacemi o blokovanych domenach, neco jako 'co blokujeme'

Blokuje se např. slovo bingo. Jinak to, aby ta žižkovská lemplovina ráčila milostivě vyflusnouti, co jí vadí, namísto bezcenného nesmyslu a "rady", koho kontaktovat, to se tady řeší od doby, kdy sem ten zmetek jakýsi zoufalec zavedl. Samozřejmě bezvýsledně.

Nezklamal jsem se, nepoužitelný zmetek zde zůstane nadále, spolu s dalšími letitými problémy - tedy dokud neodejde zbytek čtenářů. Při stále se zhoršujícím poskakování webu kvůli reklamě, neschopností řešit upozornění na obtěžují a podvodné reklamy a totálním nezájmem o problém, jako je tenhle, to už nebude dlouho trvat.

pražák který

« Odpověď #8 kdy: 01. 06. 2017, 15:27:18 »
A proč je to celé žižkovské? Tam jsou servery nebo admin? a odkaz nefunguje. To ho nejde napsat nějak jednoduše například pomocí %66 nebo s mezeerami?

Lol Phirae

« Odpověď #9 kdy: 01. 06. 2017, 15:30:51 »
a odkaz nefunguje.

Odkaz nefunguje, protože Žižkov. Já jsem sem tedy dal zkrácený odkaz, ale ten byl taky zcenzurován. Kdo vás prosímvás spamuje z domény právníprostor.cz? Jste se tam praštili už vážně do palice?

« Odpověď #10 kdy: 01. 06. 2017, 15:50:21 »
Problém nebyl v právníprostor, ale v existující doméně iprostor. Upravil jsem ten filtr tak, že jsem přidal před i tečku, takže ten odkaz už projde.

Lol Phirae

« Odpověď #11 kdy: 01. 06. 2017, 16:04:49 »
Problém nebyl v právníprostor, ale v existující doméně iprostor. Upravil jsem ten filtr tak, že jsem přidal před i tečku, takže ten odkaz už projde.

Já bych to snad radši nerozpatlával, každá podrobnost jen dál ilustruje kvalitu programátorského produktu. Příště zkuste třeba (.*?) - to by mohlo spam vyřešit definitivně.

P.S. Poslední nechť zhasne.

::) ::) ::)

« Odpověď #12 kdy: 01. 06. 2017, 16:09:17 »
P.S. Poslední nechť zhasne.

::) ::) ::)

Tak ahoj... ;)

?

« Odpověď #14 kdy: 01. 06. 2017, 21:20:19 »
Nenapadá mě ale lepší řešení než použít zkracovač.

Takže je pro redakci i čtenáře příjemné to tu mít plné odkazů, o kterých nikdo neví kam vedou? A co když budou spameři rovněž vkládat odkazy přes známé zkracovače? To pak zablokujeme i zkracovače?